Loading

Medlemserbjudanden

För dig som medlem i Värnamo Näringsliv

2-dagars utbildning - I mätteknik & ritningsläsning

Industrin skriker idag efter ny personal. Men under de senaste åren har det blivit allt svårare att hitta kompetent produktionspersonal. K-Bemanning har därför beslutat att starta upp en 2-dagars utbildning i ritningsläsning och mätteknik.

Kanske ska du nyanställa eller bara höja kunskapsnivån på din befintliga personal.Oavsett vilket finns här en bra möjlighet att höja er kompetensnivå via oss på K-Bemanning. Vår utbildare heter George Vancea och driver idag V.G. Mätteknik AB i Lanna. Ett företag inom 3D-skanning och 3D-mätning. George har flera års arbetslivserfarenhet inom mät- och produktionsteknik och är van att utbilda personal.

UPPLÄGG

Introduktion i mätteknik. Fasta mätdon. Måttnormaler, passbitar, tolkar. Mätövningar med skjutmått, mikrometer (analoga, digitala). Underhåll och skötsel.

Ritningsläsning, vyer, snitt, måttsättning. Linjer och symboler, kedje-, baslinje-, koordinat och kombinerad måttsättning. Toleranser och passningar. ISO, passningar, basmått och toleranssymboler.

Introduktion av övriga toleransangivelser. Form- och lägestoleranser, ytjämnhet.

MÅLET MED UTBILDNINGEN

Efter utbildningen ska deltagarna kunna läsa och tyda en enklare ritning och tillämpa toleranssystemen.Deltagarna ska kunna mäta med skjutmått, mikrometer och fasta mätdon och ha vetskap om de vanligaste mätfelen samt underhåll av mätdonen.

 

ALLA DELTAGARE FÅR EFTER AVSLUTAD UTBILDNING ETT INTYG.

Pris: 5000 kr (exklusive moms) per deltagare. Fika och lunch ingår. Utbildningen äger rum i Gislaved på Weland Industricentrum. Har du frågor kontaktar du Victor på: victor@k-bemanning.se

Lean Training center - Tvådagars workshop

Utbildningen ges av C2U som är ett management-konsultföretag som har många års erfarenhet av processförbättringar från olika verksamheter och olika miljöer. Denna träning på Lean Training Center är en tvådagars workshop där fokus ligger på att lära sig hur man använder de vanligaste Lean verktygen för att genom ett systematiskt arbetssätt förbättra en manuell produktionsprocess. Träningen är till 80% rent praktisk och metoderna tillämpas i en verklig produktionsmiljö genom att vi bygger trampbilar. Alltså med ett liknande upplägg som japanska företag använder för att träna sin personal.

Specialerbjudande för medlemmar i Värnamo Näringsliv

När: 17-18 maj
Var: Forsheda, Vibracoustics lokaler
Tid: 08.30-16.30 båda dagarna
Pris: 9995kr + moms (då 10 % är avdraget för VNABs medlemmar).
Lunch och fika ingår.

Anmälan:

Anmäl Dig snarast genom att maila info@c2ugroup.com

För mer information kontakta:
Peter Framelius
E-post: peter.framelius@c2ugroup.com

Improveras VD-utbildning VD-Kompetens

Vill du utveckla dig själv och inspireras att tänka i nya banor? Vill du få nya kunskaper och verktyg som hjälper dig att utveckla verksamheten och driva förändringsarbeten? Vill du dessutom få erfarenhetsutbyte med andra VD:ar?

Oavsett om du är blivande, ny eller erfaren VD – skaffa dig ett betydelsefullt helikopterperspektiv inom viktiga områden via vår högt betygsatta VD-utbildning VD-Kompetens!

10 utbildningsavsnitt med 9 expertföreläsare:

  • VD-rollen och styrelsen
  • Ekonomisk styrning för resultat
  • Kundfokus och effektivitet genom Lean
  • Varumärke, kommunikation och marknadsföring
  • Ledarskap och strategisk HR
  • Hållbarhet och CSR
  • Digitalisering
  • Förändringsledning
  • Krishantering
  • Strategi och affärsplanering

Utbildningen består av 8 heldagar som är spridda över en fem månaders period för att skapa flexibilitet och tid för reflektion mellan kursdagarna.

 

Erbjudande

Vi erbjuder Värnamo Näringslivs medlemmar 2000 kr i rabatt. Uppge att du är medlem i Värnamo Näringsliv vid bokning.

Konferera i herrgårdsmiljö

Det händer något spännande när man kombinerar 1800-talets estetik med nutidens teknik.

Krocken skapar en lika funktionell som stimulerande mötesplats där varje arbetsgrupp får ett lyft. Miljön på Toftaholm inspirerar och det märks!

Toftaholm Herrgård är en mötesplats för er som önskar en konferens utöver det vanliga med inspirerande miljö, kvalitet och riktig hög klass på maten – mitt i Småland. Vi erbjuder helt enkelt konferenser som de ska vara, eller som vi brukar säga konferenser på riktigt!

Här skapar vi den konferens ni vill ha. Tveka inte att fråga om någonting – unika möten är vår vardag.

Erbjudandet

Vid bokning av valfritt konferenspaket erbjuder vi Värnamo Näringslivs medlemmar en timmes ledarledd fysisk aktivitet anpassad till gruppens storlek och förutsättningar. Gäller t.o.m 31 mars 2017

TMF arrangerar en utbildning i ABM07

Tmf – Trä- och Möbelföretagen bjuder in till utbildning. Denna heldagskurs arrangeras i samarbete med advokatfirman Nova.

Kursen tar upp praktiska och juridiska frågor kring leveransen av varor och produkter som levereras till köparen och där köparen står för montage. Under dagen kommer varje del av avtalet att beröras, många med koppling till verkliga case:

Erbjudandet

Utbildningen arrangeras i vanliga fall exklusivt för TMF-medlemmar, men nu har du som medlem i Värnamo Näringsliv möjlighet att da del av samma rabatter. Pris för utbildningen: 2500 SEK (inkl fika & lunch).

Med din träning i fokus

e3 erbjuder styrke- och konditionsträning i en ombonad miljö med spetskompetens inom träning och kost. Med en hög trygghet i en social miljö tillsammans med professionella medarbetare ger vi dig det du behöver för att kunna genomföra träningstillfällena på bästa sätt. Ditt personliga träningsmål är vårt fokus.

 

Erbjudandet

1 månads träning & sol för endast 199 kr / gäller endast medarbetare på medlemsföretag. ska aktiveras senast 2016-11-10.

Välkommen till BusinessKollen

Hos alla företag finns dolda möjligheter och resurser som väntar på att plockas fram. Man kan få ut mycket mer av samma verksamhet om man bara letar på rätt ställe. En liten ”guldskatt” väntar på den som hittar rätt i företagets inköp, bokföring, kassaflödet – och de dagliga rutinerna. Men var ska man leta? Och när ska man hinna göra det? Som företagare känns det ju mer naturligt att finslipa sin produkt än att gå på jakt bland leverantörer, rutiner, i mappar och pärmar.

Det är här BusinessKollen kommer in i bilden. Vår specialitet är att hitta möjligheter och effektiviseringar. Vi utgår från ert företags befintliga förutsättningar och tar fram en förbättrings- och besparingspotential. Vi går även igenom era rutiner och hittar sätt att stärka er konkurrenskraft, effektivitet och lönsamhet.

För medlemmar i Värnamo Näringsliv kan vi erbjuda ett fast pris av 27 000 SEK per delområde (inköp respektive ekonomi). För mer information besök oss på www.businesskollen.se eller ring 070-311 09 79.

Maximerad försäljning

 

SÄLJARE, HUR MAXIMERAR DU DIN FÖRSÄLJNING?
En utbildning för alla som jobbar med försäljning på fältet och som vill se förändring i resultatet och i kundmötet.

MÅL MED UTBILDNINGEN
Som säljare spelar vi ofta våra matcher på bortaplan. Utbildningen ger dig kunskap som maximerar ditt kund- besök. Detta genom att öka din självkännedom och ditt agerande som säljare, före, under och efter kundmötet.

PERSONLIGHETSANALYS
Inför utbildningen genomför Säljaren en person- lighetsanalys. Detta kommer ge en god insikt i hur andra uppfattar mig som person och i säljrollen. Utifrån denna analys tränar vi sedan på att möta andra personer som är olika mig, allt för att nå succé i kundmötet!

Som medlem i Värnamo Näringsliv erhåller du 30% rabatt på bokning som görs för Säljskolan. Erbjudandet gäller t.o.m 30 juni 2017.

Personlig Träning för företag och privatpersoner

JAAL jobbar med Personlig Träning för företag och privatpersoner.

Utifrån företagets och individens behov, förutsättningar och mål skapar vi tillsammans ett upplägg som fungerar och ger resultat, för både företaget och individen.

Programmet kan bestå av något/några av följande; tester, föredrag kring livsstil/träning/kost, gruppträningar och/eller individuellt utformade program. Programmets omfattning och längd kommer vi överens om vid inledande samtal.Vi har flerårig erfarenhet av att erbjuda och leverera friskvårdsprogram till företag och organisationer. Bland de företag vi jobbat med kan nämnas Tidsam och DS Smith.

Vi samverkar också med Avonova för att kunna erbjuda ert företag bästa möjliga helhetslösning.

I samarbete med andra Personliga Tränare i Aktiv ökar vi vår kapacitet att jobba med fler kunder.

 

Som medlem i Värnamo Näringsliv erbjuds du 10% rabatt på ordinarie timpriser och 40 % rabatt på ett föredrag kring värdet av en hälsosam och aktiv livsstil.

 

Välkommen att ta kontakt för att inleda ett samtal om lämpligt friskvårdsprogram för ert företag.

10 % rabatt på våra truckutbildningar

 

Välkommen till Windings. Vi är en komplett leverantör av säkerhetsutbildningar inom truck, lift, travers, hjullastare och teleskoplastare. Alla våra utbildningar följer gällande föreskrifter, läroplaner och SIS standarder och medverkar till ökad säkerhet och effektivitet på er arbetsplats. Förutom våra grundläggande förarutbildningar, genomför vi regelbundet repetitionsutbildningar för truck och lift, samt ansvarsutbildning för arbetsledare och chefer. Vi utbildar företag, privatpersoner, kommuner och organisationer över hela södra och mellersta Sverige. Utbildningen går ni på vår fullutrustade anläggning i Värnamo eller på plats hos er. Vi planerar givetvis upplägg och genomförande så att det passar era behov.

 

Som medlem i Värnamo Näringsliv erhåller du 10% rabatt på våra truck, lift och traversutbildningar. Aktuella datum finns på www.windings.se.

Välj Codeq för din Ledarutveckling! Ledarutvecklingsprogrammet med lokal förankring som stärker dig i din yrkesroll!

 

Programmet riktar sig till dig som chef/ledare som vill få yrkesmässig kompetensutveckling, tips och verktyg för ett stärkt ledarskap och personligen utvecklas som ledare. Vi träffas 5 gånger under hösten och praktiserar olika tekniker för ledarskap samt ger dig ökade i kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljö. Nästa utbildning startar i augusti/september 2017 på Hooks Herrgård.
Mer information om programmet hittar du här

 

Erbjudande
Vi erbjuder medlemmar i Värnamo Näringsliv 10% rabatt på programkostnaden. Uppge Värnamo Näringsliv vid anmälan. För mer information och anmälan kontakta Codeq på info@codeq.se eller 0393-77 99 97.