Skärmavbild-2019-03-17-kl.-14.34.51

32H RACE TILL DIN DIGITALA INNOVATION

För dig som har digitala affärer som ett framtida mål. Eller ett måste. 

Är du ett varumärkesföretag som är intresserad av att bygga upp en egen B2C e-handel? Vill du ta tillsammans med expertis ta fram en digital affärsstrategi för ditt företag – som inte alls behöver ersätta traditionella säljkanaler men som är ökar er närvaro på marknaden? Då är du ett av de 6 företag vi på Science Park bjuder in till ett 32-timmars Innovation Race som vi kör den 8 – 9 maj på Hestraviken, Isaberg!

– Att för den etablerade företagaren rita om affärskartan mot en datadriven kultur kan kännas som ett snårigt vägval. I takt med att förutsättningarna förändras och ny teknik blir verklighet, ökar också behovet av att bygga samhörighet med kund och användare. Oavsett var man befinner sig i värdekedjan. Om du har funderingar på några av följande frågor eller påståenden kommer vårt 32 timmars race att ge er de verktyg ni behöver för framtiden.

  • Just i detta ögonblick surfar 74% av Sveriges befolkning på mobilen för att söka produktlösningar – det påverkar oss!
  • I dagens informationsbrus behöver vi bli bättre på att synliggöra och tillgängliggöra vårt varumärke!
  • Genom att fånga upp signaler från marknaden höjer vi vår innovationsförmåga och konkurrenskraft!
  • Hur kan vi bli bättre på att omsätta kundens behov till nya idéer och lösningar? 
  • Hur kan vi skapa unika värdeerbjudanden och hur kan vi ta betalt för dem? 
  • Den globala marknaden blir lokal och konkurrensen ökar – vi vill vända det till vår fördel och stärka vårt varumärke även utanför Sveriges gränser. Men hur rustar vi oss inför en sådan resa?

För såväl den lilla som stora företagaren är det svårt att bygga upp alla kunskaper ”in house”. Genom att kliva in i en öppen innovationsprocess kombinerar du din kärnkompetens och marknadsinsikt med expertis och nya tankar. Genom att identifiera hinder och definiera drivkraft lägger vi grunden till den lösning som är rätt för ditt företag. Med dig hem i bagaget får du massor av inspiration och ny kunskap men framförallt ett innovativt koncept som skapar nya affärsmöjligheter, nationellt och internationellt.  Tillsammans, uppfinner vi nya affärer. Välkommen att ta plats! 

8-9 maj, Hestraviken – Hestra 
32-timmar Innovation Digitala Affärer Race 
https://sciencepark.se/digitala-affarer-32h-innovation-race/

För mer information och inspiration – kom till vår lunch;

19 mars, Haga Wärdshus – Hillerstorp

https://sciencepark.se/kalender/digitala-affarer-inspirationslunch-i-sann-gnosjoanda/