Loading

BGR - Affärsracet

Den 30-31 maj 2018 är du välkommen till möjligheternas arena, Affärsracet Opportunities på Scandinavian Raceway.

Projekt | BRG Affärsracet

Affärsracet är en mässa som synliggör och marknadsför Gnosjöregionen som ett dynamiskt affärsområde. Gnosjöregionen har något för alla. Med 12 000 företag som omsätter cirka 70 miljarder kronor är möjligheterna för affärer, kontakter och samarbeten stora. På Affärsracet samlas utställare från olika branscher och i olika storlekar för att skapa kontakter, upptäcka nya möjligheter, inspirera och bli inspirerade.

2018 anordnas mässan för femte gången, ett gemensamt arrangemang genom Business Gnosjöregion, där näringslivsbolag och kommuner i Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo ingår.

Mässan kommer att innehålla tre delar. Under den första, World Business Tour, så har du möjligheten att träffa ambassader från olika länder och diskutera dina möjligheter till export och internationalisering. Det finns också möjligheter att lyssna på lokala företag som pratar som sin internationalisering, hinder på vägen, hur man gick tillväga och hur man faktiskt lyckades.

 

Den andra dagen hålls Gnosjöregionens riksdag, då man bjuder in alla riksdagspartierna för en diskussion om frågor som är relevanta för vår region. Här har du som företag eller privatperson möjlighet att påverka. Ställ dina frågor, och uttryck dina åsikter kring olika näringslivspolitiska frågor.

Under hela mässan finns också möjlighet att som lokalt företag delta i Affärsracets Outlet. Här kan lokala företag som tillverkar konsumentprodukter delta och sälja sina produkter under mässan. Ett sätt att visa på hur mycket, och hur bra produkter som tillverkas i vår region.

– Vi håller på att skapa något unikt, någonting som vi är ensamma om i Sverige. Jag skulle nog våga påstå att vi är ensamma om detta i Världen. Genom vår gemensamma utvecklingsplattform, Business Gnosjöregion, står vi nu inför Affärsracet 2018 och det unika är att vi är fyra kommuner som med samlade krafter satsar på vårt gemensamma näringsliv, utan geografiska hinder, säger Micael Ragnar, handelsutvecklare på Gislaveds Näringsliv och projektledare för Affärsracet.

Oavsett om du är utställare eller besökare så finns det stora möjligheter för dig på Affärsracet.

Ytterligare information

Johanna Skans

Styrgruppsmedlem
Mobil: 0370-30 24 58
johanna@varnamonaringsliv.se