Anki Hansson

Anki Hansson, näringslivschef och företagslots.

Nu stärker vi på Värnamo Näringsliv upp näringslivsbolaget genom att företagslotsen blir en del av vårt dagliga arbete. Anki Hansson tar även över rollen som Värnamo kommuns nya företagslots utöver hennes tjänst som näringslivschef. Företagslotsen finns till för att förenkla och underlätta kommunikationen mellan dig som företagare och kommunen, genom snabb vägledning och samordning av dina kontakter. 

Vi på Värnamo Näringsliv arbetar ständigt för att stärka näringslivsklimatet i kommunen och med hjälp av företagslotsen slipper du onödiga omvägar och hittar rätt direkt, där du får en väg in i kommunen. Det ska vara enkelt att driva företag i Värnamo kommun! 

Företagslotsen har ett etableringsteam bakom sig som består av ett team med flera resurser och som sitter på ett brett kontaktnät. På så sätt skapas snabba processer där ett helt team arbetar med att ge svar på frågor gällande företagsetableringar som kommer in till företagslotsen. 

Nedan listas exempel på vad företagslotsen kan hjälpa till med: 

  • Kontakter med kommunen 
  • Företagsetableringar
  • Lediga lokaler och tomter
  • Samordning mellan olika aktörer som behövs för ditt ärende

Kontaktuppgifter till Anki Hansson, näringslivschef och företagslots.


anki@varnamonaringsliv.se

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.