Apelmo Intermodal – en väg till nya insikter

En väg till nya insikter

“Skäms inte för att du är människa – var stolt! Inne i dig öppnar sig valv bakom valv oändligt. Du blir aldrig färdig och det är som det ska.” Tomas Tranströmer

Apelmo Intermodal erbjuder stöd för personlig utveckling. Ett sammanhang där du blir lyssnad på och har någon utanför det vanliga nätverket att tala med. Ett stöd att bearbeta en livssituation som utmanar och att få möta infallsvinklar andra än de vardagliga. Det kan handla om behov av nyorientering och att anta nya utmaningar på arbetsplatsen. Det kan handla om kriser, konflikter, sjukdom med mera.

Detta stöd sker via samtal. Arbetet erbjuder också andra kommunikationsformer vilka anpassas efter behov. Erfarenheter talar för att du på detta sätt, på din arbetsplats och i ditt vardagsliv;

  • blir mer konkret
  • skapar större tydlighet och går snabbare fram i din process
  • får nya insikter
  • upptäcker resurser och möjligheter, i dig själv och hos andra
  • skapar tydligare målbilder för framtiden

Du upptäcker nya redskap och får input till viktiga samtal, på din arbetsplats och i ditt vardagsliv.

Erbjudande

Apelmo Intermodal erbjuder dig som medlem i Värnamo Näringsliv 25% på de tre första bokade träffarna avseende enskild utveckling. Erbjudandet är giltigt tom 31 juni 2018.

Apelmo Intermodal erbjuder därtill skräddarsydd utbildning, handledning och utvecklingsstöd för både privatpersoner och företag. Detta sker i samarbete med Pers Karin Skogar, Skogar Kreativ Utveckling AB. Företagen erbjuder också Ledarskapskurs med kreativa metoder för dig som vill utvecklas i ditt ledarskap.

Per Apelmo

Diplomerad Uttryckande konstterapeut, leg psykoterapeut, medlem i European Association for Councelling, socionom och gästlärare på Mälardalens Högskola, MdH.

Per Apelmo Apelmo Intermodal
Hjälshammar Fridhäll
33193 Värnamo

telefon:  070-441 49 96
mail: per@apelmointermodal.se

www.apelmointermodal.se