Årets UF-företag i Värnamo kommun är utsett!

Under måndagen samlades de fyra nominerade UF-företagen från Finnvedens Gymnasium på Gästgivargården i Värnamo där årets UF-företag i Värnamo kommun skulle utses. 

Stort grattis till Smaland Woods UF som vann priset för Årets UF-företag i Värnamo kommun 2022!

Företaget består av fem killar som läser tredje året på teknikprogrammet på Finnvedens Gymnasium. Företaget består av Hjalmar Melkstam, Ludwig Elmgren, Erik Åkesson, Axel Nyréus och Khoi Do. Smaland Woods UF inriktar sig på hushållsartiklar och säljer dryckesglas i en exklusiv design som kan användas för både kalla och varma drycker. Med produkten vill företaget framhäva Smålands tillgångar, nämligen skogen och glasindustrin. ”Varje god idé startar med en god kopp kaffe”. – Smaland Woods UF. 

Priset delades ut av kommunstyrelsens ordförande, Mikael Karlsson och regionchef Ung Företagsamhet, Karolina Borg.

Juryns motivering lyder enligt följande: 

”Med en stark tro på sin produkt och med ett stort engagemang och delaktighet från alla medverkande i UF-företaget så har de lyckats med allt, från idé till försäljning. Förmågan att i marknadsföringen lyfta fram den unika designen och tydliggöra nyttan av produkten för kunden har varit en av framgångsfaktorerna. Med fokus på problemlösning och viljan att lyckas har de moget, innovativt och modigt hanterat alla motgångar som dykt upp på vägen. Uthålligheten i försäljningen och att ständigt söka efter nya kunder har resulterat i riktigt höga försäljningssiffror.”

Stort grattis och lycka till i framtiden! 

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.