Årets UF -företag i Värnamo Kommun är GLOW UF

Fredagen den 5 juni hölls en högtidlig prisutdelning för Årets UF -företag i Värnamo Kommun på Gästgivargården i Värnamo. Priset som delas ut av Värnamo Näringsliv, Tvenne Torn, Bors Näringslivsförening, Forsheda Näringslivsförening och Lanna Bredaryds näringsliv. Vinnande UF -Företag får en prischeck på 3000 kr och 2 timmars rådgivning av Din Maskins VD Alexander Ström. Ung Företagsamhets Regionchef i Jönköpings län Karolina Borg delade ut priset,  under läsåret 2019/2020 så har det varit 187st UF-företag i vår kommun.Juryns motivering:Entreprenörerna i detta UF-företag  har visat prov både på bra kreativitet, tekniskt kunnande och eget driv .Man har identifierat ett behov och insett att det finns en lucka på marknaden med potential att fyllas, och med en teknisk lösning tillfredsställt behovet . Man har visat på ett stort engagemang och man har jobbat aktivt med produktutveckling.

Produkten är innovativ och  av egen design och är lokalt tillverkad i bygden. Vidare har personerna bakom detta UF-företag aktivt, och på ett proffsigt sätt marknadsfört sig, både på sociala medier, mässor och andra sammankomster t.ex. VNABs frukostmöten. 

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.