Amazon är i Sverige – vad gör vi nu?

Anmäl dig till en av årets mest relevanta och laddade föreläsningar om Amazons etablering i Sverige

Med anledning av e-handelsjätten Amazons intåg i Sverige bjuder e-merge in till ett event där vi ska fördjupa oss i möjligheterna, riskerna och farorna med etableringen. 
Vad ska svenska e-handelsföretag göra och hur ska de tänka nu? Carl Helgesson, erfaren Amazon-expert och mångårig e-handlare, ger sin bild av Amazons etablering. Missa inte denna unika föreläsning på plats i Värnamo eller online den 16 september! 

Åsikterna är många om Amazon och bolagets dominans inom den globala e-handeln. Det vi med säkerhet vet är att Amazon kommer att ändra förutsättningarna för svensk näthandel, men kommer förändringarna att vara positiva eller negativa? Är Amazon din värsta fiende eller din nya bästa vän? Hur ska man som svensk näthandlare agera? För att bena ut alla frågetecken bjuder e-merge in till en unik föreläsning den 16 september. Carl Helgesson, Amazon-expert på konsultföretaget Rankona Mazon, kommer då att hålla en högst relevant och intressant föreläsning och lära dig allt viktigt du behöver veta om försäljning på Amazon.

Det är två evenemang.
– Ett på plats i Värnamo (50 pers, Lunch ingår. Först till kvarn…) och ett Online. 

Anmälan görs på www.e-merge.se eller via länkarna:
På plats i Värnamo: https://e-merge.se/calendar/amazon-ar-i-sverige-vad-gor-vi-nu/
Online: https://e-merge.se/calendar/amazon-ar-i-sverige-vad-gor-vi-nu-online/


Tid

12:00 - 14:30

Datum

sep 16 2020

Plats

Gummifabriken, Värnamo
Jönköpingsvägen 15, Värnamo

Information till Näringslivet i Värnamo kommun

Samverkansgruppen består av information till Näringslivet i Värnamo kommun kopplat till Corona (Covid-19). Värnamo Näringsliv och Värnamo kommun ställer nu resurser till förfogande för att samla information och eventuella insatser på det lokala planet