Loading

Gummifabriken öppnar upp sista delarna i huset

By Johanna Skans In Nyheter mars 25, 2018

Alla verksamheter har fått flytta in i Gummifabriken och är i full gång! Dagligen besöks Gummifabriken av biosugna människor, låntagare till biblioteket, företagare, studenter, barn som vill kika på LasseMaja-utställningen och lunchgäster till Madame, bland annat. Det märksatt alla verksamheter är på plats då det ständigt är rörelse i huset.

Man har nu fått besked om när de sista delarna är klara. Det som är kvar att färdigställa är centraltrapphuset och Auditoriet. Centraltrapphuset beräknas vara klart under april månad och Auditoriet under juni månad.

Man kommer inte att genomföra någon officiell invigning före semestern, men är nu i full gång med att planera för ett datum när hela byggnaden invigs. Gummifabriken återkommer under våren med både datum och invigningsprogram.

För er som är nyfikna och intresserade finns det möjlighet att se huset i sin helhet redan i sommar, då man planerar guidade turer. Hur man bokar detta återkommer man om via hemsidan och i sociala medier. Har ni några funderingar finns Infocenter vid huvudentrén eller på Tel: 0370-30 59 01