Skärmavbild-2019-05-21-kl.-07.59.47

Hon blir ny Näringslivschef på Värnamo Näringsliv

Anki Hansson tar från och med den 17 juni över stafettpinnen från Ulf Annvik och blir därmed ny näringslivschef för Värnamo Näringsliv.

Anki kommer närmast från en roll som Sälj- & marknadsansvarig på Bravida men de flesta känner nog igen henne från hennes tidigare roll som vd på Stigs Café & Bageri.
Fokus kommer fortsätta att ligga på att utveckla företagsklimatet i vår kommun och att skapa bra mötesplatser och aktiviteter för nätverkande, säger Anki Hansson.

Teamet på Värnamo Näringsliv kommer från och med den 17 juni bestå av Anki Hansson Näringslivschef, Hanna Linell Kommunikationsansvarig och Adam Svensson Affärscoach Science Park.

Vi ser fram emot att få fortsätta utveckla Värnamo Näringsliv tillsammans med Anki och hälsar henne varmt välkommen in i gänget.

Information till Näringslivet i Värnamo kommun

Samverkansgruppen består av information till Näringslivet i Värnamo kommun kopplat till Corona (Covid-19). Värnamo Näringsliv och Värnamo kommun ställer nu resurser till förfogande för att samla information och eventuella insatser på det lokala planet