Invigning av “100 porträtt på 100 Värnamobor”.

Från och med idag går det att ta del av “100 porträtt på 100 Värnamobor” på Gummifabriken i Värnamo. I samband med Värnamos 100-årsfirande har 100 personer fotograferats som på något sätt har en koppling till Värnamo Stad. Bilderna är tagna av fotografen Alin Popesu och i samband med fotograferingen har man frågat “vad är det bästa med att leva och bo i Värnamo?”.

Med utställningen vill man visa upp den fantastiska mångfald av människor som finns i Värnamo, ung som äldre. Man vill visa vem Värnamo är, vilka personer som gör Värnamo till Värnamo. Genom porträtten vill man lyfta människorna som skapar platsen och gör den till världens bästa Värnamo.

Porträtten är upphängda runt om i Gummifabriken och kommer vara upphängda under en begränsad tidsperiod. Så se till att besöka Gummifabriken och ta del av 100 vackra porträtt med olika budskap om vad som är det bästa med Värnamo som stad.

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.