Loading

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Informationsmöte om hur du kan rekrytera yrkeskompetens

januari 16 | 13:00 - 15:00

Vi vill bjuda in dig till ett informationsmöte där vi berättar om satsningen Emigration Express.

Emigration Express handlar om en samordnad rekrytering där vi hjälper företag att hitta erfaren yrkeskompetens som kan ta jobb inom 6 månader. Vi kommer att speed-intervjua kompetenser på ”jobbmässa” i Holland den 9-10 februari 2019. Den här gången gör flera kommuner i Jönköpings län detta tillsammans.

Fördelarna med att anställa på det här sättet är att ni får personal med rätt kompetens och erfarenhet, vilket innebär en kort startsträcka för att nå full arbetskapacitet.

I Holland genomförs kortare intervjuer av erfarna rekryterare och därefter presenteras kandidater för de företag som lämnat in jobbannonser. Kandidaterna är anställningsbara och beredda att flytta till regionen inom 6 månader. Många holländare har redan börjat läsa svenska.
Du som företagare, och som sänt in jobbannons till oss, gör urval av vilka kandidater som är intressanta att intervjua. Det kommer arrangeras en intervjudag under v. 18, 2019 dit utvalda kandidater bjuds in (på egen bekostnad och utan garantier på anställning).

Vi samlar nu in jobbannonser som ska sändas till Holland. Jobbannonserna ska vara på engelska och vi behöver dem senast den 1 februari 2019.

Välkommen till ett informationsmöte där vi berättar mer om detta!

Vi genomför Emigration Express to Sweden som en gemensam satsning med Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Jönköping, Mullsjö, Habo och Tranås kommuner samt Business Gnosjöregion.

>> Anmälan senast 14 januari till andreas.karlsson@arbetsformedlingen.se, tel 010-488 46 82.

Välkommen!

Detaljer

Datum:
januari 16
Tid:
13:00 - 15:00

Arrangör

Business Gnosjöregion AB
Webbplats:
http://www.bgrab.se

Plats

Thule
Borggatan 2
Hillerstorp,
+ Google Map