Loading

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fullbokat – StyrelseCafé på Konstsmide Scandianvien AB

september 19 | 17:30 - 20:00

StyrelseCafé på Konstsmide Scandianvien AB med en föreläsning dels av Konstsmide om deras företag och deras styrelsearbete och dels av Björn Friman kring familjeföretags konkurs ”Sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen”.

På drygt 10 år gick Robert Friman & co AB från att vara ett mindre smyckeföretag till att bli en börsnoterad koncern. Trots att bolaget drevs med stor kärlek och med ambitionen att följa lagar och regler, gick koncernen i konkurs efter att ekobrottsmyndigheten och skatteverket gjorde tillslag i mars 2017.

Kortbeskrivning av Björn Friman:

Björn Friman, Gnosjöföretagaren som överklagade en villkorlig Tingsrättsdom och senare dömdes till 18 månaders fängelse i Högsta Domstolen.

Hör honom berätta om bolagets uppbyggnad och fall, den hårda juridiska resan, den tuffa tiden i fängelset, kampen för upprättelse och en och annan intressant och spännande berättelse.

Björn är i slutet av sitt fängelsestraff och besöker oss på sin permission.

–           Juridiska experter påstår att jag är ett bondeoffer och enligt det före detta justitierådet Johan Munch så skall ansvarsyrkandet mot mig ogillas. Enligt mig, en mardröm med pågående kamp om upprättelse…

Varmt välkomna!

OBS!! Fullbokat >> Anmäl dig här senast 13 september 2019 kl. 12 

Anmälan är bindande men inte personberoende.

Plats; Konstsmide Scandianvien AB

Kostnadsfritt deltagande för dig som är medlem i StyrelseAkademien, Värnamo Näringsliv och Gnosjöandans näringsliv.  Övriga betalar 300 kr exkl moms.
Vill du bli medlem gör du det via www.styrelseakademien.se/medlemskap kostar 1 600 kr inkl moms per år och du får tillträdde till ca 30 kompetensutvecklingsträffar i hela länet.
Företagsmedlemskap inkl. fem individuella medlemskap 7 000 kr inkl. moms.

Kontaktperson StyrelseAkademien Jönköping
Elisabeth Wagner
Verksamhetsledare
0733 – 24 49 65
jonkoping@styrelseakademien.se

Detaljer

Datum:
september 19
Tid:
17:30 - 20:00

Arrangör

Styrelseakademien
Webbplats:
www.styrelseakademien.se

Plats

Konstsmide Scandianvien AB