Loading

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Utbildningsstart Kickstart – Gröna Näringar

september 16 | 17:30 - 19:30

Kickstart Gröna näringar – en intensivutbildning för ditt företagande

Science Park Kickstart är en intensivkurs för dig som drömmer om att driva eget eller precis har kommit i gång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt. Under programmet får du verktygen du behöver för att kickstarta din företagsresa och utvecklas vidare.

Den 16 september drar vi igång nästa omgång av Kickstart – denna gång på temat ”Gröna näringar” för dig som vill starta ett grönt företag inom exempelvis aktiviteter, boende, grön energi, hållbarhet, miljö.

Vem är du som söker? Hur går programmet till?

Kickstart är en intensivkurs för dig som drömmer om att driva eget eller precis har kommit igång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt. Under tio veckor ses vi under sex gemensamma träffar och du får möjlighet till minst två individuella coachtillfällen. Programmets kurstillfällen sker på olika orter i Jönköpings län, främst i närheten av Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo. Du som deltar i programmet kommer att kunna ta del av de gemensamma föreläsningarna utifrån ditt lokala Science Park-kontor, i din hemkommun. Där sker också den individuella coachningen

>> Läs mer och anmäl dig här

Detaljer

Datum:
september 16
Tid:
17:30 - 19:30