Loading

Knip en plats i svenska landslaget!

By Hanna Linell In Nyheter december 7, 2018

Samlingsmonter på Industrial Supply 2019

Tyskland är svensk industris viktigaste exportpartner och den växande globala konkurrensen gör att det blivit allt viktigare för svenska leverantörer att stärka sin exportverksamhet. Sedan ett par år samarbetar Elmia Subcontractor och den tyska underleverantörsmässan Industrial Supply (del av Hannover Messe).

I sin roll som partner till tillverkningsindustrin har Elmia Subcontractor arrangerat samlingsmonter 2017 och 2018 för att på så vis stötta svenska leverantörers satsningar på export och skapa fler möjligheter att nå internationella kunder.

Sverige är Hannover Messes partnerland 2019

2019 kommer satsningen vara ännu större då Sverige som första land i Skandinavien är officiellt partnerland till mässan. Sveriges övergripande tema och profilering är Sweden Co-Lab, ”Sverige är ett växthus för samskapande (Co) och innovation (Lab) – tillsammans skapar vi!” Att ställa ut på mässan i samlingsmontern ger en unik möjlighet till bred exponering till mässans besökare.

>> För mer information och anmälan klicka här

OBS! Antalet platser är begränsat, anmälningar och monterplacering hanteras i ankomstordning. Deadline för intresseanmälan är 15 december.