Lyckad jobb & utbildningsmässa

Igår arrangerade vi på Värnamo Näringsliv tillsammans med Campus Värnamo, Teknikcollege Västra Småland, Arbetsförmedlingen och Gummifabriken en jobb och utbildningsmässa på Gummifabriken i Värnamo (JobbGPS). Det var en lyckad dag med många besökare, närmare bestämt runt 2000 besökare. Under dagen fanns ett 70-tal utställare på plats för att prata jobb och utbildning med gymnasielever och arbetssökande.

Under dagen delades även två ärofyllda priser ut, bland annat Årets Möjliggörare och Årets Yrkesinspiratör. Priset “Årets Möjliggörare” tilldelades till Pack och Montage AB och motiveringen löd enligt följande “Med ett socialt engagemang och stort fokus på människan som individ anpassar man sin verksamhet utifrån kundernas önskemål men framför allt utifrån personalens förutsättningar och förmågor. Under sina sju år i branschen har företaget fokuserat på att utveckla verksamheten och ökat sin orderingång och personalstyrka. Genom en sann arbetsglädje får de anställda uppleva en bra arbetsgivare som utvecklar sin personal och bygger verksamheten på just deras förmågor. Här utesluter man inte någon och ser istället till möjligheterna med att anställa personal med olika förmågor.”

Priset “Årets Yrkesinspiratör” tilldelades till Polisen i Värnamo och motiveringen löd enligt följande “Genom flitig och konsekvent medverkan i sociala medier får vi i allmänheten information och möjlighet att ta del av arbetsdagar som vi förstår som omväxlande, ständigt föränderliga, oförutsägbara och i en värld vi andra kanske aldrig kommer i kontakt med. Som en av samhällets stöttepelare pågår ert arbete vardag som helg, dygnet runt, året runt. Med era intressanta och förklarande inlägg blir vi som följer er inspirerade att börja fundera på om vi är redo för en större uppgift? 

Ett stort grattis till pristagarna!

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.