Värnamo Näringsliv

Magasin

Värnamo Näringslivs magasin är fyllt av intressanta reportage och personporträtt som speglar vad som är på gång i vår region. Bläddra i den senaste upplagan här.

Magasin

Dagens Industri - Bilaga Värnamo kommun

I bilagan kan du läsa om näringslivet i Värnamo. Tillsammans med Dagens Industri har vi skapat en bilaga på 16 sidor om Värnamo. I bilagan kan du läsa varför vi är så bra på samverkan i Värnamo, hemvändare som bygger både drömhus och företag, och intervjuer med våra största företag i trakten. 

Värnamo Näringsliv magasin 2019

Det har aldrig varit så viktigt som nu att jobba med hållbarhet. Läs om hur företagen i Värnamo kommun jobbar med detta område. Läs också om hur Bodil Ericsson Torp är med och förändrar medielandskapen i rask takt. Det och mycket annat läsvärt hittar du i 2019 års upplaga.

Värnamo Näringsliv magasin 2018

2018 års näringslivsmagasin är här. Läs trevliga reportage från näringslivet i Värnamo Kommun. Läs om Årets Företagare 2018 – bsv arkitekter och ingenjörer, Formenta – Från underleverantör till världsledande och många andra nedslag.

Värnamo Näringsliv magasin 2017

2017 års upplaga av Värnamo Näringsliv Magasin är här. Läs om Hampus Nesswold, trevliga tips och lokala reportage från Gnosjöregionen.

Värnamo Näringsliv magasin 2016

2016 års upplaga av Värnamo Näringsliv Magasin är här! Läs om Felix Rosenqvist som briljerar inom racingvärlden, Tidsam som expanderar och satsar i Värnamo och fler inspirerande reportage. Trevlig läsning!

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.