Värnamo Näringsliv

Magasin

Värnamo Näringslivs magasin är fyllt av intressanta reportage och personporträtt som speglar vad som är på gång i vår region. Bläddra i den senaste upplagan här.

Magasin

Värnamo Näringsliv magasin 2019

Det har aldrig varit så viktigt som nu att jobba med hållbarhet. Läs om hur företagen i Värnamo kommun jobbar med detta område. Läs också om hur Bodil Ericsson Torp är med och förändrar medielandskapen i rask takt. Det och mycket annat läsvärt hittar du i 2019 års upplaga.

Värnamo Näringsliv magasin 2018

2018 års näringslivsmagasin är här. Läs trevliga reportage från näringslivet i Värnamo Kommun. Läs om Årets Företagare 2018 – bsv arkitekter och ingenjörer, Formenta – Från underleverantör till världsledande och många andra nedslag.

Värnamo Näringsliv magasin 2017

2017 års upplaga av Värnamo Näringsliv Magasin är här. Läs om Hampus Nesswold, trevliga tips och lokala reportage från Gnosjöregionen.

Värnamo Näringsliv magasin 2016

2016 års upplaga av Värnamo Näringsliv Magasin är här! Läs om Felix Rosenqvist som briljerar inom racingvärlden, Tidsam som expanderar och satsar i Värnamo och fler inspirerande reportage. Trevlig läsning!