ledig tjänst

Marknadskommunikatör/
Projektledare

ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?

Bli en del av vårt härlig gäng! Vi söker just nu en Marknadskommuniktör och Projektledare till oss på Värnamo Näringsliv. Dina dagar blir varierande då arbetet innebär helhetsansvar för vår marknadskommunikation samt projektledning av olika evenemang. Du kommer ansvara och projektleda följande evenemang; Värnamo Näringslivsgala, Jobb- och utbildningsmässa (JobbGPS) samt vårt nystartade projekt Unga Akademiker. 

Rollen som marknads- och kommunikationsansvarig innebär både strategiskt arbete, utifrån vår kommunikationsplan och våra aktivitetsplaneringar, samt även operativa delar där du ansvarar för att skapa vår digitala identitet, hemsida samt sociala medier. Detta innebär bland annat att producera och publicera innehåll på vår hemsida, skriva nyhetsbrev och pressmeddelanden, annonsering samt marknadsföring och arbete på sociala medier. Som marknadskommunikatör arbetar du med hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera och följa upp kommunikationen. 

Om oss

Värnamo Näringsliv AB är ett utvecklingsbolag som arbetar för att långsiktigt påverka utvecklingen av näringslivet, samarbetet mellan näringsliv och kommun och att skapa ett gynnsamt företagsklimat. Värnamo Näringsliv AB ägs till 90 % av våra medlemsföretag och till 10 % av Värnamo kommun. Idag är vi drygt 350 medlemsföretag med representanter från alla branscher och storlekar. Du hittar oss i Gummifabriken i Värnamo. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi helst att du har erfarenhet inom relevant område för tjänsten. Du har förmågan att självständigt driva projekt framåt. Du har en naturlig känsla av att uttrycka dig dagligen på sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn, samt god vana bland digitala verktyg och system.

Som person är du social, utåtriktad och flexibel samt har lätt att knyta nya kontakter och är duktig på att kommunicera. Vi söker en kreativ och engagerad lagspelare med känsla för god kvalitet, som gillar att ta ansvar. Du har en positiv inställning som får dig att se möjligheter och förbättringar.

Info om tjänsten

Sista ansökningsdatum

15 augusti 2022- Intervjuer sker löpande

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100%

Start

Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Placering

Värnamo, Gummifabriken

Övrigt

B-körkort är ett krav

Sök tjänsten

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta mig

Anki Hansson

Anki Hansson

Mobil/sms: 072-453 45 25
Direkt: 0370-30 24 55
E-post: anki@varnamonaringsliv.se

Tack för din ansökan!

Vi är glada att just du sökte tjänsten. Vi hör av oss så snart vi börjat sammanställa ansökningarna. 

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.