Loading

Medlemserbjudanden

Som medlem i Värnamo Näringsliv har du möjlighet att nyttja våra förmånliga medlemserbjudanden. Våra medlemserbjudanden gäller från medlemsföretag till medlemsföretag och erbjuder någon form av förmån eller rabatt för dig som medlem i Värnamo Näringsliv. Kontakta Ulf Annvik: ulf@varnamonaringsliv.se, om du har ett erbjudande som du vill dela med dig av till medlemmar i Värnamo Näringsliv. #värnamonäringsliv #vigernäringåtdittföretag

Show & Tvårätters

GALET NÄRA
16–17 NOVEMBER | SHOW & TVÅRÄTTERS 599:– |ENBART MAGISHOW 300:-

– MENY –

Hjortfilé
Serveras med ugnsrostade rotfrukter, smörstekta kantareller,
grönkål, blåbärssås och toppas med äppelchips.
(Vegetariskt alternativ finns.)

Klassisk hemgjord blåbärspaj
Serveras med vaniljsås och kaffe.

ERBJUDANDE – 500:–/person inkl. moms. till VNABs medlemmar

MIDDAG MED JULQUIZ
Boka en egen middag och musikquiz med jultema för just ert företag i vår festvåning. Minimum är 20 personer och vi skräddarsyr en lösning som passar just er.

FÖRETAGS-, FÖDELSEDAGS- ELLER ÅRSFEST
Boka en fest i vår festvåning. Vi skräddarsyr den perfekta festen för just dig.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Telefon: 0370-49800

varnamo@harrys.se

Kom & njut av vårt klassiska julbord med dina kollegor

Julbord på Toftaholm Herrgård

Som traditionen bjuder serverar vi vårt klassiska julbord på Toftaholm Herrgård 23 november t o m 23 december. Vi har sittningar tisdag t o m fredag kl. 19.00 samt lördag och söndag kl. 13.00. På lördagarna kl. 19.00 har vi ett speciellt Lyxjulbord som vi inleder med att servera en halv hummer med tillbehör. Dessa kvällar har vi också livemusik med lokala välkända artister.

Några kvällar är redan fullbokade men vi har ännu plats för dig och ditt företag flertalet sittningar beroende på hur många ni blir. Hör av dig snarast så att vi kan skräddarsy ett erbjudande som passar just ditt företag.

ERBJUDANDE –
Halva priset på övernattning i samband med julbordet till VNABs medlemmar

För dig som bokat julbord till ditt företag kommer här ett fantastiskt erbjudande. Vi halverar priset på övernattningen. Betala endast 500 kronor/person för del i dubbelrum inkl frukost (ordinarie pris 995 kronor/person). Samtidigt finns det möjlighet att boka vårt Eco-spa nere vid sjökanten som är öppet mellan kl. 16.00 och 19.00, pris 195 kronor/person för övernattande gäster och 245 kronor för icke övernattande. En härlig början på kvällen och en bra uppladdning inför julbordet.

För att ta del av erbjudandet uppge kod ”500” vid din bokning!

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Telefon: 0370 440 55

info@toftaholm.se

Tapas Market fyller 5 år

Det vill vi fira med er!

För att fira våra 5 år som Värnamos första Tapasrestaurang vill vi nu erbjuda alla Värnamo Näringslivs medlemmar 25% rabatt på vår nya jubileumsmeny när ni väljer att äta hos oss mellan v.43-45
Ange kod “Tapasmarketvärnamo5år” i kassan för att ta del av erbjudandet!
Varmt välkomna, vi ses på Tapasmarket!

ERBJUDANDE – 25% RABATT till VNABs medlemmar v.43-45

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Telefon: 0370-190 20
bokning@tapasmarket.se

Varmt välkomna till ett av Värnamos bästa julbord!

Stämningsfullt Julbord på Hotel Tre Liljor i Värnamo

Avnjut ditt julbord mitt i centrala Värnamo. Här kommer du att mötas av eldkorgar och marschaller ut med Lagan och välkomnas med glögg och pepparkakor vid ankomst. Sedan är det bara att njuta av ett julbord med alla julens läckerheter med fokus på fisk och närproducerat.

Fest- och julstämning med Bill & Fia 

Ett förstklassigt julbord tillsammans med underhållning av Bill & Fia. Duon känner av partypulsen hos gästerna och blandar allt från julsånger till pop och rock. En verklig toppenkväll där maten varvas med varierad musik innan tempot höjs och det blir full fart och dans. Varmt välkomna!

ERBJUDANDE – 15% RABATT till VNABs medlemmar vid bokning innan 30 okt.

Ordinarie pris:

595:- exkl. moms
666:- inkl. moms

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

info@treliljor.se
Boka på: 0370- 473 00

 

Nå ut i bruset med rörlig film

Meza Verde – Vi hjälper företag med rörlig media

Tack vare den tekniska utvecklingen, finns det både mer och kostnadseffektivare plattformar att nå ut via. Ni kan idag presentera ert företag och era produkter på skärmar längs med vägar, på LinkedIn, Youtube, Facebook, den egna hemsidan med mera.
I sociala medier är det extra effektivt. På samma yta som en vanlig bild kan ni istället ha en film som kan innehålla så oerhört mycket mer än en ensam bild.
Att marknadsföra sin film i sociala medier är betydligt billigare och träffsäkrare än i traditionell media.

Vi på Meza Verde Film hjälper er att presentera ert företag via rörlig media. Det kan vara allt ifrån en VD-presentation till en företagsfilm, lansering av en ny produkt till dokumentation av ett projekt eller en händelse. Presentationsfilmer är också ett uppskattat komplement på mässor.

Genom att marknadsföra ditt företag med en företagsfilm lyfts företagets identitet och vad som utmärker just er från andra på ett professionellt sätt.

Vi på Meza Verde jobbar nära kunden och levererar det kunden vill ha och ger oss inte förrän kunden är nöjd med uppdraget. Vad ni än är i behov av kommer vi hitta en lösning för just ert behov.

ERBJUDANDE – NU 20% RABATT till VNABs medlemmar på:

Filmproduktion

–  30 sek – 1 minut lång
–  Enkel animation (logga, text m.m)
–  2 korrigeringar per film

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

David Meza Howes
Mail: david@mezaverde.se
Tel: 073-91 30 019

Erbjudande från Värnamo Flyttningsbyrå

Flyttfirma med 54 års erfarenhet

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar. Vi erbjuder även prisvärda samtransporter över hela Sverige. Över 50 års erfarenhet med moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal.

Varje flyttning är viktigt för oss och alla saker stora som små omhändertas med samma varsamma hand. För oss spelar det ingen roll om du är privatperson eller företag. Du är lika viktig. Vi är medlemmar i Svenska möbeltransportörers förbund (SMF) vilket ger dig garantier och försäkringar.

Just nu erbjuder vi:

 • Rabatterad flyttkostnad
 • En månads gratis magasinering vid hyra av minst 3 månader
 • Gratis lån av flyttkartonger, vid bokning av flyttning
 • Fri flyttkonsultation och volymbesiktning

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Lars Lundahl
Mail: info@varnamoflyttningsbyra.se
Tel: 0370-10355

Hyresfri 1:a månad vid hyreskontrakt på minst 1 år

Metall Göte Företagsby AB

Gamla mekaniska verkstaden Metall Göte AB har renoverats och byggts om till företagsby. Här erbjuds lokaler av olika storlekar. Några av lokalerna är fortfarande helt tomma och vi har möjlighet att bygga dem efter hyresgästerna önskemål. Var med från början och påverka hur du vill ha din lokal.

Just nu erbjuder vi hyresfri 1:a månad vid hyreskontrakt på minst 1 år.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Lars Lundahl
Mail: lars@metallgote.se
Tel: 0370-10355

Bli mer synlig på nätet och sociala medier – med hjälp av SEO Kompetens!

SEO Kompetens är specialister på SEO

Vår redaktion skapar relevant innehåll för optimal träffyta på internet. Vi arbetar praktiskt och seriöst med sociala medier och ser till att rätt budskap når rätt målgrupp. Vi arbetar konsekvent med content marketing som metod, eftersom sökmotoroptimering i första hand handlar om att bygga innehåll.

ERBJUDANDE – NU 25 % RABATT TILL VNAB:s medlemmar på:

Videoartikel

En videoartikel är helt enkelt en berättelse i rörliga bilder, med textskyltar i. Formen är framtagen för att människor i de flesta fall ser på film i sociala medier utan att sätta på ljudet.

Ovan beteende har skapat det spännande formatet videoartikel.

SEO Kompetens använder formatet videoartikel då en kund vill nå ut långt till sina målgrupper. Sociala medier älskar rörlig bild. Och SEO Kompetens älskar sociala medier, därför är den rörliga bilden en naturlig del i vår verktygslåda.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Eric.grahn@sdsab.se
0370-30 24 76

Hårdkokt IT + språklig vighet = bra SEO

Ta en hårdkokt IT-entreprenör. Slå ihop honom med en språkälskande skribent. Då får du SEO Kompetens. IT-kunnande och språklig vighet, det är precis det som behövs för att åstadkomma kraftfull SEO.

Bakom företaget står Per Svensson, som är den påhittige IT-snubben. Han äger och driver sedan tidigare Svenska Datorsystem. Ett företag med 13 anställda som kan i princip allt inom IT. De bygger IT-strukturer, programmerar och skapar smarta datorlösningar med mera.

SEO Kompetens sysslar med sökmotoroptimering (efter engelskans search engine optimization = SEO). Vi hjälper våra kunder att bli synliga på nätet. Eftersom människor idag använder nästan uteslutande internet för informationssökning så är bra SEO viktigt. Mycket viktigt. Sökmotorer premierar kreativ språkbehandling och aktiva hemsidor. Så för att skapa bra SEO behövs smart IT, alltså teknisk optimering. Och det behövs intelligent språkhantering, redaktionell optimering.

Läs mer på: www.seokompetens.se

Hälsosammare personal = Modernt företag

Hälsosammare personal = Modernt företag

Via marknadsundersökningar som socialstyrelsen genomfört har det visat sig att människor vill ha råd angående sin livsstil och är beredda att själva genomföra förändringar i sin livsstil för att uppnå en bättre hälsa.

ERBJUDANDE – NU 15 % RABATT till VNABs medlemmar på:

Digital hälsoscreening inklusive personligt anpassad rådgivning och individuella hälsostrategier

Vi erbjuder ditt företag:

 • En överskådlig bild av individuella fysiologiska värden
 • Kunskapsöverförande, motiverande och resultatinriktad rådgivning
 • Riktad digital coaching
 • Hållbara livsstilsförändringar
 • Mätbara resultat och statistik

Vi identifierar alltså ohälsa innan sjukskrivning blir aktuellt för individen!

80 % av ohälsan går att koppla till människors livsstil.
Symtom som kan finns i många år innan sjukdom uppkommer är:

 • Hjärndimma/-trötthet
 • ineffektivitet
 • minnesproblem
 • trötthet
 • problem att fokusera
 • depression
 • smärta
 • m.m.

Vill ni veta mer?
Kontakta oss:

joakim@resultwellness.se
Tel. 0737 08 7730

fredrik@halsomottagningen.se
Tel. 0727 18 1888

Result Wellness och Hälsomottagningens kompetens inom förebyggande hälsovård är unik i Sverige. Unik för att vi är utbildade inom funktionsmedicin och för att vi, som ett av de första hälsovårdsföretagen, använder oss av en unik mätmetod som kan mäta hälsa. På ett tidigt stadium kan vi se personens hälsotillstånd och vilka områden som kan förbättras.
Genom att arbeta proaktivt kan vi då förhindra sjukdom och sjukskrivningar. Vinsterna med detta är uppenbara då varje individ som mår gott i kroppen kommer att prestera bättre och längre.

Apelmo Intermodal - en väg till nya insikter

En väg till nya insikter

“Skäms inte för att du är människa – var stolt! Inne i dig öppnar sig valv bakom valv oändligt. Du blir aldrig färdig och det är som det ska.” Tomas Tranströmer

Apelmo Intermodal erbjuder stöd för personlig utveckling. Ett sammanhang där du blir lyssnad på och har någon utanför det vanliga nätverket att tala med. Ett stöd att bearbeta en livssituation som utmanar och att få möta infallsvinklar andra än de vardagliga. Det kan handla om behov av nyorientering och att anta nya utmaningar på arbetsplatsen. Det kan handla om kriser, konflikter, sjukdom med mera.

Detta stöd sker via samtal. Arbetet erbjuder också andra kommunikationsformer vilka anpassas efter behov. Erfarenheter talar för att du på detta sätt, på din arbetsplats och i ditt vardagsliv;

 • blir mer konkret
 • skapar större tydlighet och går snabbare fram i din process
 • får nya insikter
 • upptäcker resurser och möjligheter, i dig själv och hos andra
 • skapar tydligare målbilder för framtiden

Du upptäcker nya redskap och får input till viktiga samtal, på din arbetsplats och i ditt vardagsliv.

Erbjudande

Apelmo Intermodal erbjuder dig som medlem i Värnamo Näringsliv 25% på de tre första bokade träffarna avseende enskild utveckling. Erbjudandet är giltigt tom 31 juni 2018.

Apelmo Intermodal erbjuder därtill skräddarsydd utbildning, handledning och utvecklingsstöd för både privatpersoner och företag. Detta sker i samarbete med Pers Karin Skogar, Skogar Kreativ Utveckling AB. Företagen erbjuder också Ledarskapskurs med kreativa metoder för dig som vill utvecklas i ditt ledarskap.

Per Apelmo

Diplomerad Uttryckande konstterapeut, leg psykoterapeut, medlem i European Association for Councelling, socionom och gästlärare på Mälardalens Högskola, MdH.

Per Apelmo Apelmo Intermodal
Hjälshammar Fridhäll
33193 Värnamo

telefon:  070-441 49 96
mail: per@apelmointermodal.se

www.apelmointermodal.se

Abonnera på era vanligaste varor - så handlar vi åt er!

Tid är pengar – Låt oss hjälpa dig med det vi är bra på så får du mer tid över att göra det du är bra på!

Att e-handla mat med leverans till arbetsplatsen, är nästan alltid billigare än att låta någon anställd åka och handla. Nu hjälper vi på ICA Kvantum i Värnamo er så att ni kan abonnera på era vanligaste varor – så handlar vi åt er!

Fortsätt jobba, vi fixar maten

Vi plockar ihop de varor du beställt. Vi transporterar dem till dig. Vi bär in till den plats där du vill ha dem.

Abonnera på återkommande köp

Skapa abbonemang på de varor du återkommande handlar med jämn frekvens.

Om din arbetsplats t ex erbjuder frukost,

fikabröd,kaffe, vatten, frukt eller dylikt så underlättar det för dig om din butik kan leverera detta i abonnemangsform i den volym och frekvens som du bestämmer. På så vis slipper du

göra nybeställningar vid varje enskilt tillfälle vilket

sparar tid och ökar effektiviteten.

Att ändra innehållet, att pausa vid ledigheter eller återaktivera abonnemanget gör du när som helst och är helt kostnadsfritt.

Förenklad administration

Vi erbjuder alla köp på fatura. Glöm ersättningar för personliga utlägg, kontantkassor och kreditkortsredovisningar. Handlar du online från din ICA-butik får du dina inköp samlade på en faktura. Samtidigt får du kostnadskontroll och en samlad överblick av vad som handlas.

I din ICA-butik kan du köpa det mesta

Rensa i din flora av leverantörer. En ICA-butik har det mesta som du idag kanske köper från flera olika ställen. Gör det enkelt och samla allt från samma ställe.

Erbjudande till Värnamo Näringslivs medlemmar: 

Vi erbjuder Värnamo Näringslivs medlemmar en ONLINERABATT på 10% vid ett köptillfälle när du beställer varor från oss till ditt företag.

Använd kod: värnamo10

Låt idrottens experter utbilda dina ledare och medarbetare!

Låt idrottens experter utbilda dina ledare och medarbetare! 

Sport Competence Sweden erbjuder över 50 av landets mest efterfrågade experter och över 80 digitala föreläsningar samt online webbinarier där ni träffar experterna i realtid. Vi erbjuder även möjligheten att beställa fysiska föreläsningar på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Exempel på föreläsare: Håkan Ericson, Mattias Sunneborn, Tina Thörner, Malin Ewerlöw, Stefan Lövgren, Fredrik Weibull, Annelie Pompe mfl.

Exempel på ämnen: Inspiration, Ledarskap, Friskvård, Personlig utveckling, Stresshantering, Prestationspsykologi mm.

Vill du göra en hållbar friskvårdssatsning?
– Sport Competence har systematiserat ett unikt friskvårdspaket som gör det möjligt att enkelt skapa kostnadseffektiva, hållbara och mätbara friskvårds-satsningar för ditt företag. Idrottens experter, digitalisering och en specialdesignad mobilapp är en del av denna friskvårdsstasning som gör det möjligt.

Erbjudande till Värnamo Näringslivs medlemmar:
Årslicens för endast 11 900 kr exkl moms (ordinarie pris 15 000 kr). Licensen ger en obegränsad tillgång för ditt företag och dina medarbetare till över 80 expertföreläsningar, samt möjlighet att nyttja kostnadseffektiva tilläggstjänster och friskvårdspaket.

Mer information:
https://www.sportcompetence.se/företag

Kontaktperson Sport Competence Sweden:

Ralf Lilja (vd) 0736-729939, ralf.lilja@sportcompetence.se

Unikt erbjudande, bilvård av högsta kvalitet

Vad är viktigt för dig? För oss på Finnveden Rekondcenter är kvalitet och service A och O. Vi är det självklara valet för bilvård i Värnamo med omnejd. Vi tvättar, polerar, lackförseglar din bil med omsorg. Vi använder oss av de bästa produkterna för din bil.

När vi tvättar din bil så gör vi det skonsamt med ånga och vattenfri tvätt. När vi polerar din bil så blir den som ny och när din bil får ett lackskydd från oss så har du livstids garanti på blankhet och avrinning. Inte 3,6 eller 12 månaders garanti. Du får LIVSTIDS garanti och du kommer aldrig någonsin mer behöva vaxa din bil. Den lackförsegling vi använder har 9h hårdhet och är ett av världens hårdaste och bästa skydd. Vi är stolta över att vara auktoriserade installatörer av Pearl Nano.

Erbjudande

Då vi vill främja arbetet som Värnamo Näringsliv gör och öka samarbetet med medlemsföretagen,så erbjuder vi nu dig som medlem i Värnamo Näringsliv 20% på alla våra tjänster.

2-dagars utbildning - I mätteknik & ritningsläsning

Industrin skriker idag efter ny personal. Men under de senaste åren har det blivit allt svårare att hitta kompetent produktionspersonal. K-Bemanning har därför beslutat att starta upp en 2-dagars utbildning i ritningsläsning och mätteknik.

Kanske ska du nyanställa eller bara höja kunskapsnivån på din befintliga personal.Oavsett vilket finns här en bra möjlighet att höja er kompetensnivå via oss på K-Bemanning. Vår utbildare heter George Vancea och driver idag V.G. Mätteknik AB i Lanna. Ett företag inom 3D-skanning och 3D-mätning. George har flera års arbetslivserfarenhet inom mät- och produktionsteknik och är van att utbilda personal.

Upplägg

Introduktion i mätteknik. Fasta mätdon. Måttnormaler, passbitar, tolkar. Mätövningar med skjutmått, mikrometer (analoga, digitala). Underhåll och skötsel.

Ritningsläsning, vyer, snitt, måttsättning. Linjer och symboler, kedje-, baslinje-, koordinat och kombinerad måttsättning. Toleranser och passningar. ISO, passningar, basmått och toleranssymboler.

Introduktion av övriga toleransangivelser. Form- och lägestoleranser, ytjämnhet.

Målet med utbildningen

Efter utbildningen ska deltagarna kunna läsa och tyda en enklare ritning och tillämpa toleranssystemen.Deltagarna ska kunna mäta med skjutmått, mikrometer och fasta mätdon och ha vetskap om de vanligaste mätfelen samt underhåll av mätdonen.

Alla deltagare får efter avslutad utbildning ett intyg

Pris: 5000 kr (exklusive moms) per deltagare. Fika och lunch ingår. Utbildningen äger rum i Gislaved på Weland Industricentrum. Har du frågor kontaktar du Victor på: victor@k-bemanning.se

Improveras VD-utbildning VD-Kompetens

Vill du utveckla dig själv och inspireras att tänka i nya banor? Vill du få nya kunskaper och verktyg som hjälper dig att utveckla verksamheten och driva förändringsarbeten? Vill du dessutom få erfarenhetsutbyte med andra VD:ar?

VD-Kompetens är en utbildning för dig som är VD, affärsområdeschef eller i en annan ledande position som vill kunna utveckla och styra viktiga delar i företaget, ta ut riktningen och vidta åtgärder som fungerar i praktiken.

10 utbildningsavsnitt med 9 expertföreläsare:

 • VD-rollen och styrelsen
 • Ekonomisk styrning för resultat
 • Kundfokus och effektivitet genom Lean
 • Varumärke, kommunikation och marknadsföring
 • Ledarskap och strategisk HR
 • Hållbarhet och CSR
 • Digitalisering
 • Förändringsledning
 • Krishantering
 • Strategi och affärsplanering

Utbildningen hålls i en inspirerande studiemiljö i Växjö och har ett flexibelt upplägg bestående av totalt 8 dagar fördelade på fyra tvådagarsblock.

 

Erbjudande

Vi erbjuder Värnamo Näringslivs medlemmar 2000 kr i rabatt. Uppge att du är medlem i Värnamo Näringsliv vid bokning.

TMF arrangerar en utbildning i ABM07

Tmf – Trä- och Möbelföretagen bjuder in till utbildning. Denna heldagskurs arrangeras i samarbete med advokatfirman Nova.

Kursen tar upp praktiska och juridiska frågor kring leveransen av varor och produkter som levereras till köparen och där köparen står för montage. Under dagen kommer varje del av avtalet att beröras, många med koppling till verkliga case:

Erbjudandet

Utbildningen arrangeras i vanliga fall exklusivt för TMF-medlemmar, men nu har du som medlem i Värnamo Näringsliv möjlighet att da del av samma rabatter. Pris för utbildningen: 2500 SEK (inkl fika & lunch).

Med din träning i fokus

e3 erbjuder styrke- och konditionsträning i en ombonad miljö med spetskompetens inom träning och kost. Med en hög trygghet i en social miljö tillsammans med professionella medarbetare ger vi dig det du behöver för att kunna genomföra träningstillfällena på bästa sätt. Ditt personliga träningsmål är vårt fokus.

Erbjudandet

Som medlem i Värnamo Näringsliv får du vid köp av valfri period (1 – 60 månader) en extra månad på köpet (värde 299 kr – 799 kr).

Välkommen till BusinessKollen

Hos alla företag finns dolda möjligheter och resurser som väntar på att plockas fram. Man kan få ut mycket mer av samma verksamhet om man bara letar på rätt ställe. En liten ”guldskatt” väntar på den som hittar rätt i företagets inköp, bokföring, kassaflödet – och de dagliga rutinerna. Men var ska man leta? Och när ska man hinna göra det? Som företagare känns det ju mer naturligt att finslipa sin produkt än att gå på jakt bland leverantörer, rutiner, i mappar och pärmar.

Det är här BusinessKollen kommer in i bilden. Vår specialitet är att hitta möjligheter och effektiviseringar. Vi utgår från ert företags befintliga förutsättningar och tar fram en förbättrings- och besparingspotential. Vi går även igenom era rutiner och hittar sätt att stärka er konkurrenskraft, effektivitet och lönsamhet.

För medlemmar i Värnamo Näringsliv kan vi erbjuda ett fast pris av 27 000 SEK per delområde (inköp respektive ekonomi). För mer information besök oss på www.businesskollen.se eller ring 070-311 09 79.

10 % rabatt på våra truckutbildningar

 

Välkommen till Windings. Vi är en komplett leverantör av säkerhetsutbildningar inom truck, lift, travers, hjullastare och teleskoplastare. Alla våra utbildningar följer gällande föreskrifter, läroplaner och SIS standarder och medverkar till ökad säkerhet och effektivitet på er arbetsplats. Förutom våra grundläggande förarutbildningar, genomför vi regelbundet repetitionsutbildningar för truck och lift, samt ansvarsutbildning för arbetsledare och chefer. Vi utbildar företag, privatpersoner, kommuner och organisationer över hela södra och mellersta Sverige. Utbildningen går ni på vår fullutrustade anläggning i Värnamo eller på plats hos er. Vi planerar givetvis upplägg och genomförande så att det passar era behov.

 

Som medlem i Värnamo Näringsliv erhåller du 10% rabatt på våra truck, lift och traversutbildningar. Aktuella datum finns på www.windings.se.