Loading

Medlemserbjudanden

Som medlem i Värnamo Näringsliv har du möjlighet att nyttja våra förmånliga medlemserbjudanden. Våra medlemserbjudanden gäller från medlemsföretag till medlemsföretag och erbjuder någon form av förmån eller rabatt för dig som medlem i Värnamo Näringsliv. Kontakta Ulf Annvik: ulf@varnamonaringsliv.se, om du har ett erbjudande som du vill dela med dig av till medlemmar i Värnamo Näringsliv. #värnamonäringsliv #vigernäringåtdittföretag

Bildbehandling, vår passion!

Hyr din grafiker / kommunikatör vid behov

MediaTricket förser dig med totallösningar inom media. Kundanpassade hemsidor, sociala medier och allt du behöver inom tryckta produkter.

Vi löser alla typer av bildbehandling för hemsidor, sociala medier och trycksaker. Viktigt idag att ha rätt bild på rätt plats i rätt format!

Vår kompetens sträcker sig mellan allt från fotografering, bildhantering, prepress, webbdesign, analys av mätresultat och även som kommunikatör. Med mångårig erfarenhet inom bildbehandling, avancerad retusch och reproarbete hjälper vi dig genom det digitala och tryckta landskapet – från idé till färdig produkt.

“Känner att jag vill förmedla all kunskap jag har fått under mer än 40 år i den grafiska branschen in i den digitala framtiden! Bilder i alla former är min passion.”

Erbjudande till VNABs medlemmar: 25% rabatt på er första beställningen hos oss

För mer information ring Cecilia Ahlner 076-008 02 20

Hur ledningsgrupp och ekonomifunktion kan utveckla affären och verksamheten genom teknikutveckling och beteendeförändringar

Digital utveckling och framtidens ledarskap
För dig som är VD, i ledningsgrupp, funktionsledare eller förändringsledare

Är du intresserad av hur teknikutveckling påverkar beteendeförändringar och vad det kan göra för din affär?
Vet du hur data kan skapa affärsvärde och nya affärsmodeller?
Är du i behov av metoder för att kunna vara mer innovativ samtidigt som den dagliga verksamheten rullar på?

Svarar du ja på någon av dessa frågor är du varmt välkommen att vara med oss under 4 dagar. Under dessa dagar förmedlar vi teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att framgångsrikt leda förändringsarbete med digital utveckling. Dagarna kommer ge dig en bred och grundläggande översikt över arbetet i digital utveckling inom affärs-, organisation- och processutveckling.

Vi kommer utgå ifrån den normala arbetsprocessen där du som kursdeltagare lär dig om metoder och logik för att gå ifrån strategi till handling.

Under våra fyra dagar tillsammans kommer vi även jobba med ett och samma case där vi utövar det teoretiska vi lärt oss praktiskt.

Ekonomens roll i digital utveckling
För dig som är ekonomichef, ekonomiansvarig eller har ansvar för processer inom ekonomifunktionen
Är du intresserad av hur teknikutveckling påverkar beteendeförändringar och vad det innebär för ekonomifunktionen?
Vill du bidra med större värde i att se framåt i beslutsunderlag för affärsutveckling och lägga mindre tid på att summera historisk information i Excel?
Är du i behov av metoder för att kunna vara mer innovativ samtidigt som den dagliga verksamheten rullar på?

Svarar du ja på någon av dessa frågor är du varmt välkommen att vara med oss under 4 dagar. Under dessa dagar förmedlar vi teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att framgångsrikt leda förändringsarbete med digital utveckling. Dagarna kommer ge dig en bred och grundläggande översikt över arbetet i digital utveckling inom data och processutveckling och vad som får en påverkan på ekonomi, redovisning och revision.

Vi kommer utgå ifrån den normala arbetsprocessen där du som kursdeltagare lär dig om metoder och logik för att gå ifrån strategi till handling. Under våra fyra dagar tillsammans kommer vi även jobba med ert eget case där vi utövar det teoretiska vi lärt oss praktiskt.

Syfte
Kurserna syftar till att förmedla teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att med framgång leda förändringsarbetet med digital utveckling för verksamheten som helhet. Grundsteget med fokus på omvärld och teknikutveckling globalt är samma eftersom det är samma komplexa omvärld ledare och medarbetare ska förstå och bidra med värde till. Resten av stegen är kurserna nischade mot det ansvarsområde som respektive roll har med både strategiska och operativa aspekter för att få kunskaper och insikter men även att kunna omvandla strategi till aktiviteter. Kursen ger en bred och grundläggande översikt där deltagarna möter flera olika föreläsare med olika kunskapsområden. Deltagarna får en möjlighet att se pågående förändringsarbete i olika verksamheter och får en möjlighet att skaffa sig ett nätverk att samverka med även efter utbildningen.

Erbjudande till Värnamo Näringslivs medlemmar: 10% rabatt på kursavgiften

>> Läs mer om kurserna här
Digital utveckling – framtidens ledarskap 
Ekonomens roll I digital utveckling 

VILL DU VETA MER? Ring Anne-lie 070-5844331 eller Susanne 070-5771219

Hälsosammare personal = Modernt företag

Har du hälsosäkrat din personal?
Visste du att en sjukskrivning kostar företaget 10% av månadslönen per DAG. I längden blir det kostsamt inte bara för utebliven produktion utan även för allt runt omkring. Vill man dessutom hävda att man är ett hållbart företag som satsar på framtiden så bör man hälsosäkra sin personal.

Hälsomottagningen har nu varit verksamt i hela Gnosjöområdet sedan hösten 2017.

ERBJUDANDE till VNABs medlemmar 20% på hälsoscreening inklusive personligt anpassad rådgivning.

Vi erbjuder dig, din personal och ditt företag:

 • En överskådlig bild av individuella fysiologiska värden
 • Kunskapsöverförande, motiverande och resultatinriktad rådgivning
 • Personlig coaching
 • Hållbara livsstilsförändringar
 • Mätbara resultat och statistik

Vi identifierar alltså ohälsa innan sjukskrivning blir aktuellt för individen!

Välkommen
Hälsomottagningen
Storgatan 28
Forsheda
fredrik@halsomottagningen.se
Tel. 0727 18 1888

Hälsomottagningens kompetens inom hälsovård är unik i Sverige. Unik för att vi är utbildade inom funktionsmedicin och för att vi använder oss av Wellness Screening, en unik mätmetod som kan mäta hälsa. På ett tidigt stadium kan vi se personens hälsotillstånd och vilka områden som kan förbättras.Genom att arbeta proaktivt kan vi då förhindra sjukdom och sjukskrivningar. Vinsterna med detta är uppenbara då varje individ som mår gott i kroppen kommer att prestera bättre och längre.

Med din träning i fokus

e3 erbjuder styrke- och konditionsträning i en ombonad miljö med spetskompetens inom träning och kost. Med en hög trygghet i en social miljö tillsammans med professionella medarbetare ger vi dig det du behöver för att kunna genomföra träningstillfällena på bästa sätt. Ditt personliga träningsmål är vårt fokus.

Erbjudande: Som medlem i Värnamo Näringsliv får du 3 månader på köpet vid tecknande av ett årskort, värde 1437 kr”*

*= gäller ej befintliga medlemmar på e3

Kompetenta medarbetare kapar kostnader – Gratis tillgång till Excelutbildning

Excel är något alla förväntas kunna men få verkligen lär sig

Nästan alla företag använder Excel på ett eller annat sätt, allt ifrån stora planer kring produktion till vems tur det är att ordna fika. Även om många använder verktyget dagligen, är det få som verkligen lär sig att utnyttja dess fulla kapacitet. Kort om kursen:

 • Lektioner på 3 minuter
 • Beprövad och effektiv inlärning
 • Personligt kursbevis
 • Billigare än klassrumsutbildningar
 • Alltid tillgänglig

Ineffektiv arbetstid är en kostnad

Tid spenderad letandes efter vilken formel man ska använda och sedan hur man använder den blir i längden ett frustrationsmoment och en kostnad. Vår Excelutbildning är helt baserad online och används över hela landet på stora företag som Boliden och 3 (Tre) samt flera universitet och yrkeshögskolor.

Erbjudande till alla VNABs medlemmar: fri utbildning i 14 dagar

Vi på Learnesy erbjuder alla medlemmar i Värnamo Näringsliv två veckors fri tillgång till vår baskurs i Microsoft Excel, en kurs över 10 000 unika användare har gått. För mer information om kursen och hur du får tillgång till dina 14 dagar – besök www.learnesy.com/varnamo.

Friskvård i världsklass direkt till ditt företag

Välmående medarbetare är nyckeln till framgång för nästan alla företag!

En frisk välmående personal skapar förutsättningar för gladare och produktiva medarbetare, minskade sjukskrivningar och ökad lönsamhet.

Sport Competence ”Friskvårdspaket Flex” är en ny innovation för hållbar systematiserad friskvård.

Konceptet, har utvecklats i samspel med framstående experter, etablerade forskare och håller hög evidens. Konceptet anses idag av många vara landets främsta satsning för hållbar friskvård. 
Innehåll och upplägg anpassas för respektive företag och även för olika målgrupper inom företaget. Ni får tillgång till ett stort antal av landets främsta experter, egen friskvårdssida och specialanpassad app samt komplett projektplan.

Är ni redan väl igång, så kör en utmaning te.x. ”100 days med Mattias Sunneborn”…

Från 55:- /månad och person  inkl. expertkompetens, webbsida, app samt komplett projektplan för 6-12 månader.

Erbjudande till Värnamo Näringslivs medlemmar:

Vi erbjuder Värnamo Näringslivs medlemmar 10-30% rabatt.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och konsultation:
Er kontaktperson: Ralf Lilja (vd) 0736-729939, ralf.lilja@sportcompetence.se

 

Rätt person på rätt plats

Finnvedens HR-partner – din partner inom HR och rekrytering

Rätt person på rätt plats. Det är precis det rekrytering i grunden handlar om. Finnvedens HR-partner kan hjälpa er med hela eller delar av er rekryteringsprocess. Vi vet att alltför omfattande och komplicerade processer riskerar att skrämma i väg bra kandidater. För att undvika just detta och för att hålla nere kostnaden för dig som kund har vi valt att slimma vår process. Den metod vi använder är standardiserad och passar särskilt väl för rekrytering av tjänstemän på låg- och mellannivå.

Är du medlem i Värnamo Näringsliv ger vi dig dessutom 20 % rabatt på er första rekrytering och 10 % rabatt på er andra rekrytering. Självklart lämnar vi garanti på utfört arbete.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Filip Andersson, HR-konsult

Finnvedens HR-partner
E-post: filip@finnvedenshrpartner.se
Tel: 070-883 61 16

Nå ut i bruset med rörlig film

Meza Verde – Vi hjälper företag med rörlig media

Tack vare den tekniska utvecklingen, finns det både mer och kostnadseffektivare plattformar att nå ut via. Ni kan idag presentera ert företag och era produkter på skärmar längs med vägar, på LinkedIn, Youtube, Facebook, den egna hemsidan med mera.
I sociala medier är det extra effektivt. På samma yta som en vanlig bild kan ni istället ha en film som kan innehålla så oerhört mycket mer än en ensam bild.
Att marknadsföra sin film i sociala medier är betydligt billigare och träffsäkrare än i traditionell media.

Vi på Meza Verde Film hjälper er att presentera ert företag via rörlig media. Det kan vara allt ifrån en VD-presentation till en företagsfilm, lansering av en ny produkt till dokumentation av ett projekt eller en händelse. Presentationsfilmer är också ett uppskattat komplement på mässor.

Genom att marknadsföra ditt företag med en företagsfilm lyfts företagets identitet och vad som utmärker just er från andra på ett professionellt sätt.

Vi på Meza Verde jobbar nära kunden och levererar det kunden vill ha och ger oss inte förrän kunden är nöjd med uppdraget. Vad ni än är i behov av kommer vi hitta en lösning för just ert behov.

ERBJUDANDE – NU 20% RABATT till VNABs medlemmar på:

Filmproduktion

–  30 sek – 1 minut lång
–  Enkel animation (logga, text m.m)
–  2 korrigeringar per film

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

David Meza Howes
Mail: david@mezaverde.se
Tel: 073-91 30 019

Erbjudande från Värnamo Flyttningsbyrå

Flyttfirma med 54 års erfarenhet

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar. Vi erbjuder även prisvärda samtransporter över hela Sverige. Över 50 års erfarenhet med moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal.

Varje flyttning är viktigt för oss och alla saker stora som små omhändertas med samma varsamma hand. För oss spelar det ingen roll om du är privatperson eller företag. Du är lika viktig. Vi är medlemmar i Svenska möbeltransportörers förbund (SMF) vilket ger dig garantier och försäkringar.

Just nu erbjuder vi:

 • Rabatterad flyttkostnad
 • En månads gratis magasinering vid hyra av minst 3 månader
 • Gratis lån av flyttkartonger, vid bokning av flyttning
 • Fri flyttkonsultation och volymbesiktning

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Lars Lundahl
Mail: info@varnamoflyttningsbyra.se
Tel: 0370-10355

Hyresfri 1:a månad vid hyreskontrakt på minst 1 år

Metall Göte Företagsby AB

Gamla mekaniska verkstaden Metall Göte AB har renoverats och byggts om till företagsby. Här erbjuds lokaler av olika storlekar. Några av lokalerna är fortfarande helt tomma och vi har möjlighet att bygga dem efter hyresgästerna önskemål. Var med från början och påverka hur du vill ha din lokal.

Just nu erbjuder vi hyresfri 1:a månad vid hyreskontrakt på minst 1 år.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss:

Lars Lundahl
Mail: lars@metallgote.se
Tel: 0370-10355

Apelmo Intermodal - en väg till nya insikter

En väg till nya insikter

“Skäms inte för att du är människa – var stolt! Inne i dig öppnar sig valv bakom valv oändligt. Du blir aldrig färdig och det är som det ska.” Tomas Tranströmer

Apelmo Intermodal erbjuder stöd för personlig utveckling. Ett sammanhang där du blir lyssnad på och har någon utanför det vanliga nätverket att tala med. Ett stöd att bearbeta en livssituation som utmanar och att få möta infallsvinklar andra än de vardagliga. Det kan handla om behov av nyorientering och att anta nya utmaningar på arbetsplatsen. Det kan handla om kriser, konflikter, sjukdom med mera.

Detta stöd sker via samtal. Arbetet erbjuder också andra kommunikationsformer vilka anpassas efter behov. Erfarenheter talar för att du på detta sätt, på din arbetsplats och i ditt vardagsliv;

 • blir mer konkret
 • skapar större tydlighet och går snabbare fram i din process
 • får nya insikter
 • upptäcker resurser och möjligheter, i dig själv och hos andra
 • skapar tydligare målbilder för framtiden

Du upptäcker nya redskap och får input till viktiga samtal, på din arbetsplats och i ditt vardagsliv.

Erbjudande

Apelmo Intermodal erbjuder dig som medlem i Värnamo Näringsliv 25% på de tre första bokade träffarna avseende enskild utveckling. Erbjudandet är giltigt tom 31 juni 2018.

Apelmo Intermodal erbjuder därtill skräddarsydd utbildning, handledning och utvecklingsstöd för både privatpersoner och företag. Detta sker i samarbete med Pers Karin Skogar, Skogar Kreativ Utveckling AB. Företagen erbjuder också Ledarskapskurs med kreativa metoder för dig som vill utvecklas i ditt ledarskap.

Per Apelmo

Diplomerad Uttryckande konstterapeut, leg psykoterapeut, medlem i European Association for Councelling, socionom och gästlärare på Mälardalens Högskola, MdH.

Per Apelmo Apelmo Intermodal
Hjälshammar Fridhäll
33193 Värnamo

telefon:  070-441 49 96
mail: per@apelmointermodal.se

www.apelmointermodal.se

Abonnera på era vanligaste varor - så handlar vi åt er!

Tid är pengar – Låt oss hjälpa dig med det vi är bra på så får du mer tid över att göra det du är bra på!

Att e-handla mat med leverans till arbetsplatsen, är nästan alltid billigare än att låta någon anställd åka och handla. Nu hjälper vi på ICA Kvantum i Värnamo er så att ni kan abonnera på era vanligaste varor – så handlar vi åt er!

Fortsätt jobba, vi fixar maten

Vi plockar ihop de varor du beställt. Vi transporterar dem till dig. Vi bär in till den plats där du vill ha dem.

Abonnera på återkommande köp

Skapa abbonemang på de varor du återkommande handlar med jämn frekvens.

Om din arbetsplats t ex erbjuder frukost,

fikabröd,kaffe, vatten, frukt eller dylikt så underlättar det för dig om din butik kan leverera detta i abonnemangsform i den volym och frekvens som du bestämmer. På så vis slipper du

göra nybeställningar vid varje enskilt tillfälle vilket

sparar tid och ökar effektiviteten.

Att ändra innehållet, att pausa vid ledigheter eller återaktivera abonnemanget gör du när som helst och är helt kostnadsfritt.

Förenklad administration

Vi erbjuder alla köp på fatura. Glöm ersättningar för personliga utlägg, kontantkassor och kreditkortsredovisningar. Handlar du online från din ICA-butik får du dina inköp samlade på en faktura. Samtidigt får du kostnadskontroll och en samlad överblick av vad som handlas.

I din ICA-butik kan du köpa det mesta

Rensa i din flora av leverantörer. En ICA-butik har det mesta som du idag kanske köper från flera olika ställen. Gör det enkelt och samla allt från samma ställe.

Erbjudande till Värnamo Näringslivs medlemmar: 

Vi erbjuder Värnamo Näringslivs medlemmar en ONLINERABATT på 10% vid ett köptillfälle när du beställer varor från oss till ditt företag.

Använd kod: värnamo10

Improveras VD-utbildning VD-Kompetens

Vill du utveckla dig själv och inspireras att tänka i nya banor? Vill du få nya kunskaper och verktyg som hjälper dig att utveckla verksamheten och driva förändringsarbeten? Vill du dessutom få erfarenhetsutbyte med andra VD:ar?

VD-Kompetens är en utbildning för dig som är VD, affärsområdeschef eller i en annan ledande position som vill kunna utveckla och styra viktiga delar i företaget, ta ut riktningen och vidta åtgärder som fungerar i praktiken.

10 utbildningsavsnitt med 9 expertföreläsare:

 • VD-rollen och styrelsen
 • Ekonomisk styrning för resultat
 • Kundfokus och effektivitet genom Lean
 • Varumärke, kommunikation och marknadsföring
 • Ledarskap och strategisk HR
 • Hållbarhet och CSR
 • Digitalisering
 • Förändringsledning
 • Krishantering
 • Strategi och affärsplanering

Utbildningen hålls i en inspirerande studiemiljö i Växjö och har ett flexibelt upplägg bestående av totalt 8 dagar fördelade på fyra tvådagarsblock.

 

Erbjudande

Vi erbjuder Värnamo Näringslivs medlemmar 2000 kr i rabatt. Uppge att du är medlem i Värnamo Näringsliv vid bokning.

10 % rabatt på våra truckutbildningar

 

Välkommen till Windings. Vi är en komplett leverantör av säkerhetsutbildningar inom truck, lift, travers, hjullastare och teleskoplastare. Alla våra utbildningar följer gällande föreskrifter, läroplaner och SIS standarder och medverkar till ökad säkerhet och effektivitet på er arbetsplats. Förutom våra grundläggande förarutbildningar, genomför vi regelbundet repetitionsutbildningar för truck och lift, samt ansvarsutbildning för arbetsledare och chefer. Vi utbildar företag, privatpersoner, kommuner och organisationer över hela södra och mellersta Sverige. Utbildningen går ni på vår fullutrustade anläggning i Värnamo eller på plats hos er. Vi planerar givetvis upplägg och genomförande så att det passar era behov.

 

Som medlem i Värnamo Näringsliv erhåller du 10% rabatt på våra truck, lift och traversutbildningar. Aktuella datum finns på www.windings.se.