Näringslivsmiddag för näringslivet.

I fredags på Värnamo Näringslivs middag delades sju ärofyllda pris ut. Priserna delas vanligtvis ut på Värnamo Näringslivsgala, men på grund av pandemin valde vi att anordna en mindre middag för att hylla näringslivet och företagarna som gjort något bra för vår region. 

Årets student delas ut av Värnamo Företagarförening och tilldelas till en student som har en positiv anda och visat på ett gott entreprenörskap. Årets student tilldelades till Linnea Josefsson. 

Årets marknadsföringsinsats delas ut av Bonnier News till ett företag, organisation, förening i GGVV-området som gjort extra kreativa insatser och som har stuckit ut och skapat framgångsrik marknadsföring. Priset delades ut till Finnvedens Bil AB. 

Årets företagare delas ut av Företagarna och tilldelas till en företagare som har visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i Gnosjöregionen. Årets företagare delades ut till Separett AB.

Årets partnerföretag delas ut av Campus Värnamo och vill prisa ett företag som aktivt har bidragit till arbetslivsanknytningen i Campus Värnamos utbildningar och aktiviteter genom att ta emot studenter och coacha dem under projekt och praktikperioder. Årets partnerföretag tilldelades BSV- arkitekter & ingenjörer AB. 

Årets nytänkare delas ut av Science Park och Tillväxtstiftelsen i Jönköpings län. Priset vill lyfta fram personer som löser identifierade problem med innovativa idéer och som vågar satsa på sin idé. Priset delades ut till Emy Karlsson, Emy´s Bakverk. 

Årets tillväxtprofil delas ut av Värnamo kommun och vill lyfta fram goda exempel på personer, företag, föreningar eller organisationer, som i sina framgångar och hårt arbete främjar Värnamo kommuns tillväxt och vision: Värnamo-den mänskliga tillväxtkommunen- 40 000 invånare 2035. Priset tilldelades DOXA AB. 

Slutligen har vi priset Marknadshornet som delas ut av MIGR och tilldelas till ett företag eller organisation som har visat prov på stor kreativitet och nytänkande inom sin bransch, där marknadsföringsinsatsen gjort ett starkt intryck och fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i Gnosjöregionen. Priset tilldelades till Pinewood AB. 

Stort grattis till alla pristagare! Lycka till i framtiden. 

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.