Loading

Nu söker vi en marknadskommunikatör till Värnamo Näringsliv AB

By Johanna Skans In Nyheter maj 14, 2018

Marknadskommunikatör till Värnamo Näringsliv AB

Värnamo Näringsliv AB är ett utvecklingsbolag som arbetar för att långsiktigt påverka utvecklingen av näringslivet, samarbetet mellan näringsliv och kommun och att skapa ett gynnsamt företagsklimat. Värnamo Näringsliv AB ägs till 90 % av våra medlemsföretag och till 10 % av Värnamo kommun. Idag är vi drygt  336 medlemsföretag med representanter från alla branscher och storlekar. Du hittar oss i Gummifabriken i Värnamo. Värnamo Näringsliv – Vi ger näring åt ditt företag. Läs mer på www.varnamonaringsliv.se

Som marknadskommunikatör på Värnamo Näringsliv erbjuds du ett helhetsansvar för all vår marknadskommunikation. Din roll innebär både strategiskt arbete utifrån vår kommunikationsplan, vår grafiska profil och våra aktivitetsplaneringar men även operativa sysslor såsom framtagning, producering och publicering av material och nyheter i form av både bild, annonser och texter. Du ingår också i Gummifabrikens kommunikationsgrupp.

Du kommer också ha ett brett spann av arbetsuppgifter inom administration och löpande skötsel av bolaget i stort.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Ansvar för hemsida och flödet på sociala medier
  • Framtagning av Värnamo Näringslivs magasin i samarbete med vår reklambyrå
  • Ansvara för månatliga utskick av nyhetsbrev
  • Ansvar för bokning och inbjudningar för arrangemang till medlemsföretag
  • Pressmeddelande och presskontakter
  • Projektleda större och mindre evenemang
  • Administration: Medlemshantering, register och inköp mm

Kvalifikationer:
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en utbildning inom media- och kommunikation, informationsvetenskap eller annan likvärdig inriktning samt minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Photoshop, InDesign och webbpublicering. Meriterande är om du jobbat i Word Press och Apsis. Du har ett starkt marknadstänk och intresse liksom kunskaper om sociala medier. Vidare är du en mycket god skribent med den rätta känslan och förmågan att kunna målgruppsanpassa ditt budskap.

Personlighet:
Som person är du flexibel och trivs i ett högt arbetstempo. Du uppskattar att få arbeta med en mix av arbetsuppgifter och att själv inneha den koordinerande rollen. Med en social talang och en professionell framtoning agerar du serviceinriktat gentemot våra medlemsföretag, samarbetspartners och övriga kontaktytor. Det är en stor fördel om du uppskattar att stå på scen och tala inför folk. Har du erfarenhet av att driva projekt och är kunnig inom Värnamos näringsliv och kommun är detta starkt meriterande.

Välkommen till Värnamo Näringsliv och en arbetsmiljö mitt i händelsernas centrum – Gummifabriken!

Placeringsort: Värnamo

Anställningsform: 75 – 100 %

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Tjänsten söker du snarast då intervjuer sker löpande, dock senast 28 maj, 2018. på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Rekryteringen utförs i samarbete med Codeq som kan ge ytterligare information om tjänst och företag. Kontaktperson är Liv Hultén, 0739 – 97 05 86 eller Ulf Annvik på Värnamo Näringsliv, 070-698 78 48.