Previsit- personlig guidning

Ska du rekrytera någon som inte känner till Värnamo och som funderar på att flytta hit? Då kan du som medlem i Värnamo Näringsliv boka in en kostnadsfri guidning av Värnamo. PreVisit är en guidad tur på cirka två timmar genom Värnamo, och som vänder sig till den som är på väg att flytta eller nyligen har flyttat till Värnamo och som vill lära sig mer om staden, platsen och livet i Värnamo kommun.

Varje år genomför Ditt Värnamo 5-7 stycken skräddarsydda PreVisit-turer med personlig guidning och svarar på de flesta frågorna anpassat efter deltagarens behov som exempelvis bostad barnomsorg, friluftsliv, aktiviteter och livet i största allmänhet. Livskvalitet är idag så mycket mer än att bara ha ett jobb och med detta erbjudande vill DittVärnamo visa och informera om allt det fantastiska vi har att erbjuda utöver ett bra jobb i världens bästa Värnamo.

Erbjudande:
Som medlem i Värnamo Näringsliv har du möjlighet att få en kostnadsfri PreVisit- guidning av Värnamo kommun.

Vill du boka en guidning? Kontakta projektledaren för Ditt Värnamo, Adam Svensson:
adam@varnamonaringsliv.se

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.