Rundvandring på Stena Nordic Recycling Center

Som medlem i Värnamo Näringsliv bjuder vi in till en rad olika aktiviteter, evenemang och föreläsningar med syftet att utveckla företagen i Värnamo kommun. Som en del av Värnamo Näringslivs medlemsnytta arrangerade vi och Stena Recycling ett företagsbesök på Stena Nordic Recycling Center i Halmstad den 10 maj, där vi bjöd in alla våra medlemmar till att följa med på denna intressanta och lärorika heldag.

Information om Stena Nordic Recycling Center I Halmstad:
Med en fastighet på 433 000 kvadratmeter, vilket motsvarar 80 stycken fotbollsplaner, kan flera material återvinnas och återbrukas på anläggningen i Halmstad. På Stena Nordic Recycling Center tar man hand om det som är svårast att återvinna och tar tillvara på resurser som tidigare gick förlorade, bland annat till nya produkter eller som energikällor i energiintensiva industrier. Med 17 000 medarbetare och närmare 90 anläggningar är Stena Recycling ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Företaget är i dag ledande i Sverige när det gäller bilåtervinning och på anläggningen i Halmstad kan man återvinna cirka 96,2% av en bil. 

Är du nyfiken på att veta mer om oss på Värnamo Näringsliv och vill vara en del av en värld av värdefulla kontakter, trevliga event, inspirerade föreläsningar och mycket mer? Tveka inte att kontakta oss eller fyll i medlemsformuläret på vår hemsida, så kontaktar vi dig inom kort.

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.