Loading

Science Park lockar fler att starta företag på landsbygden

By Johanna Skans In Nyheter, Scince Park februari 8, 2018

Science park har nyligen dragit igång ett utbildningsprogram för entreprenörer som vill starta företag inom besöks- och turistnäringen.

Om man gillar Småland och vill att flera ska upptäcka människorna, kulturen, hälsan, naturen, maten och allt annat fantastiskt vi har att erbjuda. Om man vill starta eget företag och erbjuda produkter, tjänster och upplevelser till människor från när och fjärran. Då ska man söka till Science Parks Acceleratorprogram som riktar sig till dig som vill starta företag på landsbygden!

Den 29 januari var det dax för träff två i utbildningsprogrammet. Svt var på plats och likaså Adam Svennson, Affärscoach, som jobbar på Värnamo Näringsliv.

>> Läs reportaget på svt.se här. 

>> Eller lyssna på reportaget via länken här. (Inslaget börjar 30 sekunder in i programmet.)

Info:
Science Parks Accelerator är programmet för dig som vill arbeta med din affärsidé och ge den en ärlig chans att nå marknaden. Programmet pågår under 10 veckor där du får ta del av individuell affärsutveckling, experter, föreläsningar och som avslutning deltar du på programmets pitchkväll där du får chansen att sälja in din idé till potentiella investerare, kunder och partners.

>> Läs mer på Science Parks hemsida här. 

Foto: SVT