Välkommen Alva Sandberg

Sedan den 11 augusti har jag, Alva Sandberg, varit en del av Värnamo Näringsliv. Jag är den nya kommunikatören med en tjänst på 80% och jag kommer vara den som ansvarar över all marknadskommunikation framöver. I början av juni tog jag min treåriga examen från Jönköping University och jag bär numera med mig kandidatexamen i Medie-och kommunikationsvetenskap. Jag är 23 år gammal och är uppvuxen i Skillingaryd där jag även är bosatt än idag.

Det ska bli otroligt roligt och spännande att få vara en del av Värnamo Näringsliv och jag ser fram emot att få träffa och lära känna alla företag och dess duktiga entreprenörer i Värnamo kommun. Om det är så att ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till mig.

Telefon: 076- 49 29 701

E-post: alva@varnamonaringsliv.se