Värnamo Industriexpo Nyhet

Värnamo Industriexpo 2021

 Årets Värnamo Industriexpo blir digitalt, arrangeras online den 26–27 maj 

 14 teknik- och maskinföretag bjuder in till Värnamo Industriexpo 2021 med syftet att bygga goda relationer och skapa överblick över regionens samlade kunskaper och styrkor som är till nytta för både företagen och kunderna. Men i år sker det helt digitalt! 

 Under 26–27 maj bjuder företagen i småländska Värnamo gemensamt in sina kunder till ett unikt digitalt event. Genom en digital plattform kommer besökarna få ta del av levande showroom, livesändningar, webinar och digitala möten. Alla deltagande företag ligger i framkant när det gäller teknik och utveckling inom sina områden, såsom automation, mätutrustning, styrsystem, programvaror, skärande bearbetning, plåtbearbetning, plastbearbetning, matningsutrustning, maskinrenovering, begagnade maskiner med mera. Med stort engagemang är alla företagen just nu i full gång att skapa ett inspirerande och innehållsrikt event med hjälp av de digitala förutsättningarna. Att eventet i år blir helt digitalt kommer dessutom öppna upp för ännu fler besökare i ett större upptagningsområde. 

Värnamo Industriexpo är ett unikt samarbete mellan Värnamos maskin- och teknikleverantörer som under 16 års tid gett kunder möjlighet att hitta nya samarbetspartners och leverantörer. Eventet har sedan starten 2005 varit en succé. Istället för att ställa in i år ställer alla om på ett fantastiskt vis genom en digital plattform där besökarna istället möter företagen online på www.varnamoindustriexpo.se. Jag rekommenderar verkligen ett besök på Värnamo Industriexpo den 26–27 maj 2021. Ni kommer att bli imponerade av den kunskap som finns i bygden”, säger Anki Hansson, VD på Värnamo Näringsliv, som är delarrangör för det digitala eventet. 

Expofakta:

Datum: 26–27 maj. Plats: Online, www.varnamoindustriexpo.se 

Deltagande företag: Bromi, Din Maskin, DynaMate, Edge Technology, Herber Engineering, KD Feddersen, Lenima, LPV Verktygsmaskiner, Masentia, Mekana Maskin, Norima, PLM Group, Ravema och Salvagnini. 

Presstalesman: 

Anki Hansson, Värnamo Näringsliv. Tel 072-453 45 25, anki.hansson@varnamonaringsliv.se 

Läs mer om företagen och eventet på www.varnamoindustriexpo.se