Värnamoutmaningen

Värnamo-utmaningen – En utmaning för bättre hälsa

Ta chansen att utmana dig själv, dina kollegor och alla företag i en rolig, lärorik och social hälsoutmaning: ”Friskare företag = lönsammare företag” 1:a pris – Fysiskt möte, föreläsning och träning med idrottslegenden & träningsexperten Mattias Sunneborn! (Värde 40 000 kr)

Välkommen till årets stora hälsoutmaning!

Låt oss under 10 veckor inspireras till bättre hälsa, vardagsmotion och träning, med fokus på att ha riktigt kul och nätverksskapande tillsammans. Alla medverkande experter har en legitimitet på högsta nationella nivå.

Socialt, lärorikt, kul och inspirerande

Med hjälp av Challengize-appen deltar du på dina egna villkor. Alla aktiviteter räknas och alla poäng baseras på vem just du är och vad du gjort. Det spelar därför ingen roll om du är helt ”otränad” eller om du är ”vältränad”. Webbaserade expertföreläsningar och webbinars bidrar till kunskap & inspiration och du kan även peppa, motivera och inspirera dina vänner i appen. Vi kan lova att träning, rörelse och strävan till bättre hälsa aldrig varit mer spännande!

Vi nätverkar, skapar gemenskap och stöttar varandra

För att skapa gemenskap, stödja och peppa varandra anmäler ni ett eller flera team/lag per företag. (Vi rekommenderar 6-15 pers/lag). Efter att vi fått in er anmälan får ni ett välkomst-mail som innehåller inloggningsuppgifter samt all information ni kan tänkas behöva.

595:-/person. Kostnaden är avdragsgill och 50:- går oavkortat till Ung Cancer.

– Anmälan senast 22 mars!

Anmäl dig här››

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.