Loading

Värnamoföretag på Veckans Affärers lista över Superföretag

By Johanna Skans In Nyheter november 23, 2017

I år kvalar 641 svenska bolag in på Veckans Affärers lista över Superföretag. För att kvala in krävs att bolagen fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Ett av Värnamo Näringslivs medlemsföretag, BSV Arkitekter & Ingenjörer, är ett av företagen som placerat sig på listan, nu för andra året i rad.
Bland övriga företag på listan finns bl.a. Volvo Lastvagnar och IKEA. För att få perspektiv på siffran ”641” kan man veta att det i Sverige finns cirka 250 000 registrerade aktiebolag.
Utöver att ha blivit uppmärksammade av Veckans Affärer är BSV även på topp 10 listan över Sveriges mest anlitade arkitektföretag, detta enligt Byggfaktas statistik över Sveriges största arkitektbyråer 2016.
Vad är då orsaken till den positiva utvecklingen för BSV över de senaste åren?
– BSV är det lilla stora företaget. Relationerna till våra kunder är väldig viktiga för oss och vi vill att våra kundkontakter ska vara personliga och bygga på förtroende.
Att skapa och utveckla projekt tillsammans med våra beställare är vår melodi. Vi jobbar med ledorden “hållbara avtryck” som skall prägla våra projekt, vårt förhållningssättet till varandra på jobbet och såklart hur vi bemöter våra kunder. Kunskapsbredden uppskattas och känns, vi kan det mesta inom vår bransch och har väldigt duktiga medarbetare, säger Johnny Grauengaard vd på BSV.
Johnny fortsätter.
– Vi vill skapa ”Värnamo-modellen” i våra fyra regioner. Med det menar han, att man vill få till den kunskapsbredd som finns i Värnamo över hela företaget. Får vi till kunskapsbredden i region Norr/Jönköping , Öst Växjö och Väst Borås/Göteborg kan vi växa ytterligare. Vi är i dagsläget 80 BSVare, varav 27 st i Värnamo, och vi blir gärna fler, avslutar Johnny Grauengaard.
Läs mer om företaget på www.bsv.se
Sveriges mest anlitade arkitektföretag:
Superföretag 2017