Vi besöker A-Tooling

När vi besöker A-Tooling i deras nybyggda lokaler på Bredasten i Värnamo så är det full fart i verksamheten. Vi träffar VD & ägare, Anders Nyberg som startade bolaget 1999 i Bredaryd. Han berättar varför han startade sitt bolag och om sin vision om att bli ledande på verktygskomponenter till verktygsmakare och företag inom plåtbearbetning, plastformsprutning, pressgjutning och automation. Som den tävlingsmänniska och entreprenör Anders är så kan vi konstatera att visionen blivit verklighet idag.

Idag omsätter A-Tooling 25 MSEK och har 10 anställda. De arbetar ständigt med att utveckla nya produkter och standarder till ledorden ”hög kvalité” och ”snabba leveranser”.

När vi pratar om företagets utmaningar inför framtiden så är det jakten på kompetens och de ökande kostnaderna som kommer upp. Det är nog inget som stoppar detta företag som har rustat och byggt rejält för framtida expansion.

Tack för ett intressant företagsbesök hos er.

Vill du läsa mer om A-Tooling, klicka här:
https://www.a-tooling.se/

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.