Vi besöker Floattech

På Floattech i Värnamo får vi träffa vd:n Harald Warelius som var med och startade bolaget 2007. Vid den tidpunkten var de tre ägare, men idag driver Harald bolaget tillsammans med sin kompanjon och sina 4 anställda.

Floattech består av tre varumärken: EasyFloat, EasyTrail och EasyStart. De tillverkar och säljer 100% svensktillverkade och underhållsfria flytbryggor och badramper till såväl privatpersoner som företag i Sverige, övriga Europa och Korea. Samtliga komponenter till deras produkter tillverkas i egen fabrik eller hos underleverantörer i Småland. Harald poängterar hur viktigt det är för företaget att hålla tillverkningen lokalt för att både utnyttja den kompetens som finns i regionen och vara med och stötta andra lokala företag.

Utöver själva tillverkningen av flytbryggor och badramper erbjuder även Floattech serviceavtal till sina svenska kunder. Det innebär att de åker och plockar upp bryggorna på hösten, byter reservdelar, gör funktionskontroll och lägger i dem igen på våren.

Tack Floattech för ett inspirerande företagsbesök.

Vill du läsa mer om Floattech – klicka här 👇
https://www.floattech.se/sv/startsida-for-floattech-sweden-ab/

Ledig tjänst hos oss
Läs mer nedan

Information med anledning av kriget i Ukraina.

På Svenskt Näringlivs hemsida samlas information och länkar till andra relevanta externa aktörer med anledning av kriget i Ukraina. Klicka dig vidare nedan och ta del av aktuell information.