Loading

Vi bjuder in till en intervjudag med arbetskraft från Holland

By Johanna Skans In Nyheter mars 13, 2018

BGR, näringslivsbolagen i Gnosjöregionen, Arbetsförmedlingen, Junic och OnePartnerGroup/ EPAB har gjort en gemensam satsning i att öka antalet anställningsbara i Gnosjöregionen.

Det handlar om ett snabbspår där vi träffat och speed-intervjuat holländare på en jobbmässa i Holland i februari. Kandidaterna kan ta ett jobb i vår region inom 6 månader – Emigration Express to Sweden.

Kategorier som vi intervjuat är bland annat svetsare, montörer, operatörer, kvalitetsingenjörer, möbelsnickare, målare, arkitekter, truckförare, ingenjörer, produktionschefer, sjukvårdspersonal och designers.

Vi arrangerar en Intervjudag den 27 april i Värnamo. Till denna bjuder vi in lämpliga kandidater från Holland och ger möjlighet för företagare att göra intervjuer.

På plats finns även mäklare, kommunrepresentanter, Arbetsförmedling m.fl för att kunna svara på holländarnas frågor om inflyttning.

I början på april sänder vi ut mer information om detta och du får också veta mer om de personer och yrkeskategorier som kommer till intervjudagen.

Anmäl ditt intresse redan nu att delta den 27 april, till info@bgr.se. För dig som vill intervjua kandidater kostar det 5.000 kr. Oavsett hur många kandidater du vill intervjua.

För mer information kontakta Ulf Annvik på VNAB eller,

Nina von Krusenstierna BGR, tel: 0728533007, e-post: nina@bgr.se.