Sök
bredaryds-wardshus
Bredaryds Wärdshus

En dryckesdestination med karaktär

Värnamo Näringsliv och Värnamo kommun hade nyligen nöjet att besöka Wärdshuset Bredaryd, där de välkomnades av Linda och Helena samt restaurangens ledning bestående av Isabella, Anna, Viktor och Micke. Besöket inleddes med en rundtur där teamet entusiastiskt delade med sig av både företagets rika historia och en rundvisning i de imponerande lokalerna.

Wärdshuset Bredaryd är inte bara ett värdshus med restaurang, konferenslokaler och 18 rum, utan också hem för ett eget ölbryggeri. Detta unika inslag gör Wärdshuset till en verklig "dryckesdestination" som lockar gäster från hela Sverige och internationella besökare. Under rundturen framhölls hur varje del av verksamheten är utformad för att ge gästerna en helhetsupplevelse, inte bara genom komfortabelt boende utan också genom en gastronomisk resa med fokus på både mat och dryck.

Wärdshuset har fått erkännande både nationellt och internationellt för sin höga kvalitet och innovativa koncept. Med en imponerande samling av 650 whiskysorter och 290 ölsorter, varav vissa lokalt bryggda, står det klart att de sätter en ära i att erbjuda en dryckesupplevelse. Det egna bryggeriet, som var bland de första i sitt slag när det öppnade 1992, producerar idag cirka 6000 liter öl årligen, vilket bidrar till platsens unika erbjudande.

Under besöket diskuterades även vikten av Wärdshusets roll i att främja kommunen och regionen som attraktiva platser för både besökare och potentiella inflyttare. Med 80% av gästerna som kommer från utanför regionen, spelar Wärdshuset Bredaryd en central roll i att locka turister och visa upp vad Värnamo och omgivningarna har att erbjuda.

Värnamo Näringsliv tackar Linda, Helena och hela gänget på Wärdshuset för ett intressant företagsbesök!

Vill du att vi
besöker ditt företag?