Ditt Värnamo

Ditt Värnamo - Vi ger näring åt ditt liv

Ditt Värnamo

– Vi finns till för dig

Ditt Värnamo skall verka för att få nyinflyttade, studenter, hemvändare och nyanställda att trivas i, utvecklas med, rota sig i och ta del av det som Värnamo har att erbjuda. Vi genomför årligen en rad aktiviteter, som syftar till att skapa olika forum för nätverkande och som skall tillföra näring och mervärde till just ditt liv. Håll utkik här på vår hemsida och på våra sociala medier för aktuella aktiviteter och uppdateringar.

Ditt Värnamo – Vi ger näring åt ditt liv.

Följ oss

Nyheter

Kontakta oss

Adam Svensson
Adam Svensson

Mobil/sms: 076-322 65 91
Direkt: 0370-30 24 57
E-post: adam@varnamonaringsliv.se

Evenemang
Inget evenemang hittades!
Letar du bostad?
Personlig service

Ditt Värnamo erbjuder dig som funderar på att flytta, eller redan har flyttat, till Värnamo möjligheten till personlig service.

Introduktionsträffar

Välkommen till introduktionsträffar tillsammans med andra nyinflyttade. Träffarna kan se olika ut vid olika tillfällen och anordnas fyra gånger om året.

Rundturer

Två gånger om året erbjuder vi nyinflyttade i kommunen en gratis rundtur där vi visar upp Värnamo kommun och vad vi har att erbjuda nyinflyttade.

Medflyttarservice

Har du fått arbete i Värnamo kommun? Då försöker vi hjälpa din respektive att få ett jobb i vår region. Vi engagerar oss för att ni ska trivas här.

Våra vänner

Ditt Värnamo jobbar tätt tillsammans med en rad olika organisationer i kommunen. Mer information om dessa kommer snart.

Följ oss

Följ oss på sociala medier för att få reda på vad som är på gång inom Ditt Värnamos nätverk.