Flytta till
Värnamo

Flytta till
Värnamo

Ditt Värnamo - Vi ger näring åt ditt liv

Ditt Värnamo verkar för att få nyinflyttade, studenter, hemvändare och nyanställda att trivas i, utvecklas med, rota sig i och ta del av det som Värnamo har att erbjuda. Vi genomför årligen en rad aktiviteter, som syftar till att skapa olika forum för nätverkande och som skall tillföra näring och mervärde till just ditt liv. Håll utkik här på vår hemsida och på våra sociala medier för aktuella aktiviteter och uppdateringar. 

Personlig service

Ditt Värnamo erbjuder dig som funderar på att flytta, eller redan har flyttat, till Värnamo möjligheten till personlig service. Vi hjälper dig att få svar på dina frågor om Värnamo.

Introduktionsträff

Välkommen till introduktionsträffar tillsammans med andra nyinflyttade och Värnamobor. Träffarna varierar vid olika tillfällen och anordnas två gånger om året.

Rundturer

Två gånger om året erbjuder vi nyinflyttade i kommunen en gratis rundtur där vi visar upp Värnamo kommun och vad vi har att erbjuda nyinflyttade.

Medflyttarservice

Har du fått arbete i Värnamo kommun? Då försöker vi hjälpa din respektive att få ett jobb i vår region. Vi är ingen arbetsförmedling men vi kan ge flera tips på vilka arbetsgivare som söker arbetskraft.

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook för att få reda på vad som är på gång inom Ditt Värnamos nätverk. @varnamonaringsliv

Boka rundtur för nyinflyttade

Har du som arbetsgivare någon som ska flytta hit eller nyligen gjort det? Då kan du boka en rundtur i kommunen här. 

Kontakta oss

Ottilia Andersson

Koordinator, projektledare

Letar du bostad?

Se listan över fastighetsägare i Värnamo kommun.