Sök

Flytta till
Värnamo

Flytta till
Värnamo

Vi ger näring åt ditt liv

Ditt Värnamo verkar för att få nyinflyttade, studenter, hemvändare och nyanställda att trivas i, utvecklas med, rota sig i och ta del av det som Värnamo har att erbjuda. Vi genomför årligen en rad aktiviteter, som syftar till att skapa olika forum för nätverkande och som skall tillföra näring och mervärde till just ditt liv. Håll utkik här på vår hemsida och på våra sociala medier för aktuella aktiviteter och uppdateringar. 

Personlig service

Ditt Värnamo erbjuder dig som funderar på att flytta, eller redan har flyttat, till Värnamo möjligheten till personlig service. Vi hjälper dig att få svar på dina frågor om Värnamo.

Rundturer

Två gånger om året erbjuder vi nyinflyttade i kommunen en gratis rundtur där vi visar upp Värnamo kommun och vad vi har att erbjuda nyinflyttade.

Medflyttarservice

Har du fått arbete i Värnamo kommun? Vi kan försöka hjälpa din respektive att få ett jobb vår region och få er att trivas här tillsammans. Vi är ingen arbetsförmedling, men vi kan ge flera tips och råd på vägen.

Vi hjälper dig att hitta hem i Värnamo

Vi hjälper dig med det praktiska som kommer med en flytt till Värnamo. Bland annat kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med företag som söker arbetskraft, tipsa om hyresvärdar och informera dig om utbildningar som finns i Värnamo. Vi arbetar även med att du och din familj ska hitta er plats och trivas i Värnamo genom att hitta nya bekantskaper och aktiviteter. 

Letar du bostad?

Se listan över fastighetsägare i Värnamo kommun.

Rundtur
för nyinflyttade

Har du som arbetsgivare någon som ska flytta hit eller nyligen gjort det? Då kan du boka en rundtur i kommunen här. 

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på Värnamo Näringslivs nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna och få information om event. 

Boka rundtur för nyinflyttade

Har du som arbetsgivare någon som ska flytta hit eller nyligen gjort det? Då kan du boka en rundtur i kommunen här. 

Kontakta oss

3 oktober
Bussrundtur
30 oktober
Kvällskoppen

Kontakta oss

Ottilia Andersson

Koordinator, projektledare

Letar du bostad?

Se listan över fastighetsägare i Värnamo kommun.