Sök
Bredaryd ekonomipartner
Bredaryd Ekonomipartner

Det lokala företaget med fokus på högkvalitativa redovisningstjänster till företag i regionen

Bredaryd Ekonomipartner är en lokal redovisningsbyrå som har ett starkt fokus på att leverera högkvalitativ redovisningstjänster till företag i regionen. Företaget har en imponerande personalstyrka på fem personer, vilka är alla auktoriserade redovisningskonsulter med en gedigen erfarenhet av branschen.

Under företagsbesöket hade vi förmånen att träffa ägarna Kristina Johansson och Minela Cisic. De var mycket engagerade och berättade med stor entusiasm om företagets verksamhet. Bredaryd Ekonomipartner utmärker sig genom att alltid ha en nära och personlig kontakt med sina kunder, oavsett om det handlar om regelbunden rådgivning eller vid mer sporadiska tillfällen.

Kristina och Minela betonade vikten av att ha en god förståelse för kundernas specifika behov och situation, samt att alltid sätta kundens bästa i fokus. De poängterade också vikten av att ha en ständig utveckling och uppdatering av sin kunskap för att alltid kunna erbjuda de mest aktuella och relevanta tjänsterna till sina kunder.

Sammanfattningsvis kan man säga att Bredaryd Ekonomipartner är en kvalitetsmedveten och professionell redovisningsbyrå med ett starkt fokus på personlig kontakt och närhet till sina kunder. Vi tackar för ett mycket trevligt och informativt besök hos er!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?