Sök
bufab-lann
Bufab Lann

Tillverkningsföretag med anor från 1943

Nyligen besökte Värnamo Näringsliv Bufab Lann i Värnamo, ett välkänt företag inom tillverkningsindustrin med anor från 1943. Med 117 anställda och en årlig produktion på 40 miljoner komponenter, är Bufab Lann en ledande tillverkade av svarvade komponenter. De levererar högkvalitativa svarvade stålkomponenter som används i allt från motorer till robotar och pumpar.

Företaget, ledd av VD Martin Lindstrand, har behållit sin starka position genom att konsekvent leverera högkvalitativa svarvade stålkomponenter som används i allt från motorer till robotar och pumpar.

Under besöket får vi lyssna till VD, Martin Lindstrand, som berättar om hur företaget jobbar med hållbarhet och miljö. De har genomfört flera miljöinitiativ, bland annat återvinning av olja från produktionsspån och installation av avancerade system för att hantera oljedimma. Dessutom har installationen av solceller och LED-belysning minskat deras elförbrukning med 18%.

Bufab Lann kombinerar en imponerande historik med en framåtblickande inställning till produktion och miljöansvar. Tack för att vi fick komma och besöka er.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?