Sök
gbj-bygg-2048x1356
gbj bygg

Från det lilla familjeföretaget till ett företag med verksamhet i hela Sverige

Vid vårt företagsbesök hos GBJ Bygg i Värnamo får vi träffa Jakob Sjölin och Malin Kilén som presenterar företagets resa från start till där de befinner sig idag samt vad de har för planer och visioner för framtiden. GBJ var från början ett litet familjeföretag som startades 1945 i Växjö, men finns idag på 5 orter och har drygt 250 anställda.

GBJ utför i stort sett alla byggprojekt, såväl villor som större projekt som industrier, lager, skolor och flerbostadshus. De verkar i hela Sverige inom entreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. Under varumärket GBJ Bygg finns även syster- och dotterbolagen GBJ Bygg Väst, GBJ Construction, GBJ Bostadsutveckling, GBJ Bygg Jönköping, GBJ Bygg Kalmarsund och GBJ Samhällsfastigheter.

GBJ Bygg är både kvalitets- och miljöcertifierade och värnar om sin personal. De var också bland de första i Sverige med att bygga ett trähus i massivträ – något som vuxit i populäritet på senare tid, inte minst för sina klimatfördelar. Massivträ är förnyelsebart och lagrar koldioxid. Träet är dessutom fritt från skadliga ämnen och reglerar temperatur och luftfuktighet, vilket ger ett behagligare inomhusklimat för människorna som bor där.

Tack för ett otroligt intressant och givande företagsbesök hos er på GBJ Bygg.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?