Sök
WS_ALERT_XPV_Production_OLA8356

3M Peltor lanserar världsnyhet

De första hörselskydden drivna av solljus

Vi hade nöjet att närvara vid 3M Peltors lansering av en helt ny produkt som verkligen sätter standarden för framtiden inom hörselskydd. De introducerade WS Alert XPV, ett banbrytande hörselskydd som inte bara skyddar dina öron men också tar hänsyn till vår planet.
Det som gör WS Alert XPV så unikt är dess användning av solcellsteknik, tack vare ett samarbete med Exeger. Det här är första gången vi ser en formbar solcell integrerad i ett hörselskydd, vilket gör det möjligt att ladda enheten med hjälp av ljus. Och inte nog med det – hörselskyddet är tillverkat av återvunnen plast, vilket ytterligare understryker 3M Peltors engagemang för hållbarhet.
Med funktioner som Bluetooth, en bullerreducerande mikrofon och PTL (Push To Listen), är detta inte bara ett steg framåt för miljön utan också för användarvänligheten och säkerheten på arbetsplatsen. Genom att minska behovet av engångsbatterier – med en förväntad minskning på 20-30 miljoner batterier per år – tar 3M Peltor ett stort kliv mot att minska vår miljöpåverkan.
Det här hörselskyddet är resultatet av över 30 000 timmars hårt arbete och dedikation till att skapa en mer hållbar och effektiv lösning för arbetsrelaterat hörselskydd. Det är verkligen inspirerande att se företag som 3M Peltor leda vägen mot en grönare framtid.