Sök
IMG_0198

Årets första rundtur i Värnamo kommun

Hemvändare och nyfikna Värnamobor deltog under naturskön rundtur i Värnamo kommun

Under den soliga försommarkvällen samlades en grupp på cirka 20 personer, bestående av både hemvändare och nyfikna Värnamobor, för att delta i en naturrundtur i de västra delarna av Värnamo kommun. Till skillnad från tidigare rundturer, som varit mer passiva, fick deltagarna denna gång möjligheten att kliva av bussen och verkligen ta in den vackra omgivande naturen genom att ge sig ut på vandring. Detta nya koncept mottogs med uppskattning av deltagarna.

 

Vid ankomsten till Dannäs Våffelcafé, som var rundturens andra stopp, möttes gruppen av kommunstyrelsens ordförande, Tobias Pettersson. Han tog sig tid att berätta om sin speciella koppling till caféet och sitt politiska uppdrag, vilket gav deltagarna en intressant inblick i lokalhistorien och de politiska sammanhangen.

 

Sammanfattningsvis var det en lyckad och minnesvärd rundtur arrangerad av Ditt Värnamo och Värnamo kommun, där deltagarna fick uppleva naturen och samtidigt knyta band med sin hembygd. Vi välkomnar varmt alla nyblivna Värnamobor och hoppas att de fortsätter att utforska och njuta av allt det som Värnamo kommun har att erbjuda.