Search
Skärmavbild 2024-06-18 kl. 13.51.04

Josephine Malm

Färgglädje med afrikanska hantverk

Josephine Malm är en entreprenör som brinner för färg och kultur. Hon säljer handgjorda afrikanska väskor, skjortor, armband och andra färgglada accessoarer. "Det roligaste är att sälja kläder, för alla i världen behöver kläder," säger Josephine. Hennes produkter är unika på grund av deras vibranta färger, inspirerade av den afrikanska kontinenten. "I Afrika har vi massa olika vibranta färger som passar till alla årstider."

För den som vill köpa Josephines vackra hantverk finns de tillgängliga på CoffeeTime vid Värnamo tågstation. Dessutom säljer hon sina produkter via Facebook, Tradera och Instagram, där hon når ut till en bredare publik.

Josephine drömmer om att en dag omvandla sin hobby till ett fullfjädrat företag. "Inte just nu," säger hon om möjligheten att växla till företagande. "Det kan ta lite tid, men jag jobbar på det. Om det blir bra och jag hittar många kunder då kan jag tänka mig att börja ett företag."

Resan har inte varit utan hinder. "I början var det lite svårt. Det är okej att fastna. Jag har fastnat många gånger och nästan gett upp," berättar Josephine. Hennes råd till andra som vill starta eget är att börja sakta men säkert. "Så man säger, nej nu har jag grunden. Så nu kan jag uppgradera mig."

Trots utmaningarna ser Josephine ljust på framtiden. "Om två, tre år, det kommer bli stort. Känd i hela Europa," säger hon med ett leende.

Med sin passion för afrikansk kultur och hantverk fortsätter Josephine Malm att sprida färgglädje och inspiration, ett plagg och en accessoar i taget.