Search
Skärmavbild 2024-06-18 kl. 14.02.45

Aldijana Puskar Imsirovic

Från miljökonsult till yogalärare

I närheten av Borgen i Värnamo finner vi en oas av lugn och närvaro, skapad av Aldijana, en inspirerande yogalärare som erbjuder en unik upplevelse för både barn och vuxna. Aldijanas yogaverksamhet är inte bara en plats för fysisk träning, utan en plats för inre lugn och medveten närvaro.

 

Aldijanas klasser sträcker sig från barnyoga till tonårsyoga och yoganidra. "Mitt mål är att erbjuda en annan kvalitetstid, där föräldrar tillsammans med sina barn kan uppleva något annorlunda och berikande," säger Aldijana. För tonåringar fokuserar hon på medveten närvaro och stressreducering, något som är särskilt viktigt i dagens snabba och krävande samhälle.

 

Aldijanas väg till yogans värld var inte direkt. Ursprungligen hade hon tänkt sig en karriär som miljökonsult, men livet hade andra planer. "Jag gick en kurs för att starta eget, men landade i stället i yoga," berättar hon. Detta oväntade skifte från miljökonsult till yogalärare visar på hennes mod att följa sitt hjärta och sin passion.

 

Med en filosofi om att ta små steg och våga tro på sig själv, har Aldijana sakta men säkert byggt upp sin verksamhet. "Man behöver inte satsa stort från början, det är bättre att börja i mindre skala än att aldrig testa alls," säger hon. Efter att ha burit på idén i två till tre år, tog hennes projekt fart och blev verklighet.

 

Aldijana har tidigare hållit yogaklasser på A6 och ser nu fram emot att kunna erbjuda tio veckors kurser under våren. I Aldijanas yogaklasser finner deltagarna inte bara en plats för fysisk träning, utan en plats för reflektion, avkoppling och personlig tillväxt. Hennes resa och verksamhet är ett strålande exempel på hur man kan förändra sitt liv och påverka andra positivt genom att följa sin dröm.