Search
easysteps
Stephanie och Petra, Easysteps

En helhetspartner inom hållbarhetsarbetet

Värnamo Näringsliv hade tidigare i februari nöjet att ta emot Stephanie och Petra Bedin från företaget Easysteps AB för att höra om deras verksamhet och satsningar. Easysteps AB är ett familjeägt företag som inriktar sig mot tjänster och plattformar för hållbarhetsarbete. En helhetspartner inom hållbarhet och kompetensutveckling helt enkelt. 

Till exempel erbjuder företaget en plattform som agerar som ett stödsystem för företags hållbarhetsrapportering, introduktioner till CSRD & ESRS, konsulttjänster, eller hjälp med att skapa en hållbarhetspolicy på ett företag. 

Easysteps, som för ett år sedan grundades av Stephanie Bedin, har under den korta tiden expanderat och har idag 15 medarbetare på olika platser runt om i Sverige. Tillsammans med Petra Bedin, som tidigare drev Scoolia AB, har företaget idag 17 års samlad erfarenhet inom hållbarhet och kompetensutveckling med en vision att skapa förutsättningar för företag, oavsett storlek, att bidra till ett mer hållbart samhälle. 

Vi på Värnamo Näringsliv vill tacka Stephanie och Petra för att vi fick höra om den intressanta resan företaget har bakom sig, men inte minst allt spännande de framåt har på gång!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?