Search
aalberts
Mirko Dandic, Business Unit Director

Globalt företag med 515 års erfarenhet

Tillsammans med delar av kommunstyrelsen har vi på Värnamo Näringsliv haft nöjet att besöka Aalberts Surface Technologies som är en betydelsefull aktör inom värmebehandlingsbranschen. Vi fick träffa Mirko Dandic, Business Unit Director, som  berättade om företaget samt tog oss med på en rundvandring i deras fabrik. 

Aalberts Surface Technologies arbetar med termiska och termokemiska processer samt värmehärdning på marknader såsom fordonsindustrin, maskinteknik, verktyg, flödessystem med mera. 

Aalberts Surface Technologies driver 79 anläggningar globalt, varav två är belägna i Sverige, närmare bestämt i Värnamo och Anderstorp. Med totalt 41 anställda i Sverige bidrar deras personal med över 515 års samlad erfarenhet.

För Aalberts Surface Technologies är kvalitet det viktigaste, därav sker noggranna processer och kontroller för att uppnå deras egna mål samt uppfylla kundernas förväntningar. 

Förutom kvalitet är miljöhänsyn en central del av företagets kärnvärden. De engagerar sig aktivt i miljöfrågor såsom energiåtervinning och kontinuerligt utforskar de nya metoder för att minska spillvärme och miljöpåverkan.

Aalberts Surface Technologies strävar ständigt efter att fortsätta utvecklas och vi på Värnamo Näringsliv ser fram emot att följa er resa! Tack till Mirko och alla andra på Aalberts Surface Technologies för ett trevligt och inspirerande besök! 

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?