Sök
lrf
Johan plus ko

Vi besöker Värnamos representant för Lantbrukarnas Riksförbund

Innan jul besökte Värnamo Näringsliv Johan Hilding hemma på hans gård. Gården med fokus på köttproduktion driver han tillsammans med sin far och två söner. På gården ifråga föder de upp kor och på en annan gård ett stenkast bort har de även en grisproduktion som de har planer på att bygga ut. Tillsammans jobbar de även med skogsbruk och entreprenad.

Förutom lantbruket är Johan ordförande i LRF:s kommungrupp i Värnamo, en branschorganisation som representerar de gröna näringarna med en stark närvaro i Värnamo. Med över 300 företag och 1000 medlemmar, spelar LRF en central roll i jord- och skogsbruket.

En viktig del av LRF ör deras bondefrukostar där de träffas ett par gånger om året och går igenom viktiga ämnen tillsammans. Eftersom de stora jordbruken fungerar som ett vanligt företag med anställda och diverse utmaningar är forumet LRF tillhandahåller en viktig del för dem där de kan lyfta viktiga frågor.

Tack Johan för att vi fick komma och besöka dig och höra med om LRF! Vi är otroligt glada över att ni väljer att bli medlemmar i Värnamo Näringsliv.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?