Search
pur
PUR arkitekter & ingenjörer

Nytillskottet bland arkitektbolag i Värnamo

Värnamo Näringsliv hade nyligen glädjen att besöka det nystartade företaget PUR arkitekter & ingenjörer, beläget på Malmövägen i Värnamo. Vid besöket möttes vi av VD, Maria Ericsson och Marcus Axelsson, arkitekt, byggnadsingenjör samt kontrollansvarig, som tillsammans utgör halva PUR-teamet. 

Sedan starten i augusti 2023 har PUR arkitekter & ingenjörer snabbt etablerat sig som en dynamisk aktör inom arkitektur och byggnadsingenjörskonst. Med ett team på fyra anställda har de redan börjat sätta sin prägel på Värnamos byggnadskultur.

Namnet PUR reflekterar företagets grundläggande filosofi: en strävan efter att arbeta med pur glädje och äkthet. Detta återspeglas i deras engagemang för varje projekt, oavsett storlek, och deras ambition att skapa värde och skönhet i allt de gör.

Teamet på PUR arkitekter & ingenjörer präglas av flexibilitet och en förmåga att anpassa sig till både små och stora projekt. De arbetar i nära samarbete med sina kunder, vilket säkerställer en hög grad av transparens genom hela design- och byggprocessen. Denna öppna dialog bidrar till att skapa skräddarsydda lösningar som fullt ut möter kundens behov och önskemål.

PUR arkitekter & ingenjörer har en bred kompetensbas och tar sig an en mångfald av projekt, från flerbostadshus och villor till inredningsprojekt och totalrenoveringar. Deras arbete kännetecknas av en strävan efter innovation och hållbarhet.

Värnamo Näringsliv tackar Maria Ericsson, Marcus Axelsson och hela teamet för att de delade med sig av sin vision och sina projekt. Vi ser fram emot att följa PUR arkitekter & ingenjörers fortsatta arbete och deras bidrag till att formge Värnamo.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?