Search
Delour
Delour

10 år av innovation och nära kundrelationer

Under Värnamo Näringslivs besök hos Delour, en fullservicebyrå inom kommunikation, träffade vi Ulf Lorentzson, en av företagets två ägare. Delour, som grundades 2014, står inför ett spännande år med flera stora händelser, däribland en planerad flytt till nya, större lokaler.

Ulf och hans kollegor strävar efter att arbeta nära sina kunder, med målet att erbjuda heltäckande lösningar som omfattar allt från varumärkesstrategi till genomförande av specifika event. Ett exempel på deras arbete är när de hjälper kunder att lansera nya produkter genom skräddarsydda event.

Historien om Delour började i Möllerfors, Anderstorp, där Ulf initialt drev verksamheten ensam. Efterhand som företaget växte, sökte han en partner som delade hans vision och hittade detta i Sofia Nilsson. Sofia, som började samarbeta med Ulf 2017, blev delägare i företaget året därpå.

Delour har byggt långvariga relationer med sina kunder, några av dem har varit med sedan starten. De har arbetat med allt från att utveckla och förnya kunders varumärken till att introducera dem för nya marknadsföringsverktyg och tjänster, alltid med målet att hålla sig i framkant. Deras förmåga att skapa sammanhängande varumärkesidentiteter och design har uppskattats högt av kunderna.

Företaget betjänar en bred kundbas som sträcker sig från utbildningssektorn till industriella företag, och de får ofta nya kunder genom rekommendationer från nöjda befintliga kunder. Delour är inte bara en leverantör utan också ett stöd för sina kunder, något som är centralt i deras arbete.

Med en flytt på gång och en fortsatt satsning på att arbeta nära sina kunder ser framtiden ljus ut för Delour. Tack Ulf och Delour för att vi fick komma och besöka er. Vi ser fram emot att se er växa och besöka er i era nya lokaler.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?