Search
golvhuset
Joakim & Jesper, Golvhuset i Värnamo

Tradition och innovation under samma tak

Sedan starten 1984 har Golvhuset Värnamo etablerat sig som en pålitlig aktör inom golv- och plattsättningsbranschen. Under vårt företagsbesök där vi får vi träffa Jesper Lindholm och Joakim Karlsson, två av delägarna, blev det tydligt att Golvhuset är mer än bara ett företag som lägger golv och klinkers. Med 15 dedikerade anställda har de lyckats skapa en stark lokal närvaro i Värnamo, vilket har bidragit till deras framgång på marknaden.

Golvhuset Värnamo har byggt upp ett imponerande nätverk av ramavtal och har utvecklat nära relationer med privatpersoner i området. Deras förmåga att arbeta nära kunderna och förstå deras behov har varit avgörande för deras långsiktiga framgång.

Som lokala entreprenörer står Golvhuset inför utmaningen att hitta och behålla rätt kompetens. För att tackla detta är de aktivt engagerade i Figys programråd, där de bidrar till att påverka utbildningen inom deras bransch. Dessutom tar de emot praktikanter och har anställt två vuxenlärlingar, vilket visar på deras engagemang för att utveckla framtida talanger.

Golvhusets senaste satsning på braskaminer är ett exempel på deras vilja att diversifiera och erbjuda sina kunder ett bredare utbud av produkter och tjänster. Detta steg mot diversifiering speglar företagets anpassningsförmåga och önskan att möta kundernas föränderliga behov.

Tack Golvhuset för att vi fick komma och besöka er och ta del av ert engagemang och era framgångar.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?