Sök
techno-skruv
Techno Skruv

Företaget som förenar innovation med hållbarhet och service

När Värnamo Näringsliv och kommunstyrelsen i Värnamo besökte Techno Skruv AB i Värnamo fick vi ett varmt välkomnande av VD, Hans Eliasson, som har lett företaget sedan den 1 januari 2017. Techno Skruv AB, som grundades 1993, har under årens lopp utvecklats till en aktör inom industrin för skruv- och fästelement, med en stark position som en del av den börsnoterade koncernen Indutrade sedan 2010. Inom koncernen är Techno Skruv AB en del av affärsområdet Industrial & Engineering, specifikt inriktad mot segmentet för komponenter och verktyg.

Med sina 26 anställda i Värnamo centrerar företagets affärsidé kring att assistera kunder i att hitta lämpliga leverantörer och logistiklösningar. Under besöket betonades företagets engagemang för "kvalité i världsklass och hög servicenivå" vilket är grundpelarna i deras verksamhet. Eliasson och hans team framhävde vikten av att vara ett personligt företag som underhåller nära kontakt med sina kunder, vilket möjliggör en fördjupad förståelse för deras behov och hur de bäst kan tillgodoses.

Hållbarhet är en annan kärnaspekt av företaget. Techno Skruv AB strävar efter att minska sitt miljömässiga fotavtryck genom att exempelvis klimatkompensera allt bränsle som används för båtfrakt av deras produkter, vilket garanterar klimatneutral transport. Denna åtgärd är en del av en bredare hållbarhetsagenda som placerar miljömässig ansvarstagande högt upp på företagets prioriteringslista.

Med en kombination av högkvalitativa produkter, personlig service, och miljöansvar, står Techno Skruv AB väl rustade att möta framtidens utmaningar inom sin sektor. Tack för att vi fick besöka er!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?