Sök
k-bemanning
K-Bemanning

Ett engagerat bemanningföretag

När Värnamo Näringsliv besökte K-Bemanning på deras Värnamo-kontor, togs vi emot av en glad trio bestående av Mattias Sundler, Jenny Johansson och Anders Åhsberg. De delade generöst med sig av sin vision och sitt arbete. Företaget, som först såg dagens ljus i Gislaved 2004, etablerade sig i Värnamo 2006 och flyttade sedan 2011 till sina nuvarande lokaler på Jönköpingsvägen.

Med kontor i Gislaved, Jönköping och Värnamo har K-Bemanning satt sitt avtryck i regionen genom att specialisera sig på att lösa bemanningsbehov för andra företag. De hyr ut och rekryterar erfaren och kompetent personal, en tjänst som har blivit allt viktigare för de lokala företagen. Deras arbete är centralt för många små och medelstora företag, och som ofta står inför utmaningen att hitta rätt kompetens.

Under besöket betonades vikten av K-Bemannings insatser för att skapa en bro mellan arbetssökande och företag i behov av personal. Genom att inte bara förmedla jobb men även erbjuda truck- och traversutbildningar, visar de ett bredare engagemang för arbetsmarknaden. Dessa utbildningar är av stor betydelse för individer som vill öka sin anställbarhet och för företag som behöver säker och kompetent personal.

K-Bemannings strategi att arbeta nära med det lokala näringslivet och deras förmåga att anpassa sig efter marknadens behov har visat sig vara framgångsrikt. Deras insatser har en direkt inverkan på lokalsamhället genom att stärka den lokala arbetsmarknaden och genom att bidra till företagens tillväxt och utveckling.

Besöket hos K-Bemanning gav en insikt i hur viktigt det är med företag som aktivt arbetar för att förbättra matchningen mellan arbetssökande och lediga jobb. Tack för ett superintressant besök!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?