Search
veritaz
Veritaz

Från digital marknadsföring till innovativ pulverlackering

Värnamo Näringsliv träffade nyligen Veritaz Coating AB som nytt medlemsföretag. Under ett intressant möte träffade vi Veritaz AB grundare och delägare, Huy Tran samt Stan Othin, företagets VD.

Veritaz AB grundades år 2020 med en initial inriktning mot digital marknadsföring. Med en snabbt föränderlig marknad har företaget dock utvecklats och omformulerat sitt erbjudande till att bli ett konsultbolag inom IT-sektorn.

Idag består Veritaz AB av 15 medarbetare och har verksamhet över hela Sverige. Under besöket diskuterades utmaningarna företaget står inför, speciellt vad gäller att behålla viktig kompetens inom IT-branschen i Sverige – en bransch som är konkurrenskraftig och snabbföränderlig.

En spännande utveckling i företaget är starten av deras nya gren, Veritaz Coating AB. Denna del av verksamheten specialiserar sig på försäljning av pulver till pulverlackering, en nisch som erbjuder nya möjligheter och tillväxt för företaget. Huy och Stan delade med sig av sina framtidsplaner och diskuterade de utmaningar och möjligheter som ligger framför dem när det gäller att etablera och expandera denna nya verksamhetsgren.

Värnamo Näringsliv ser fram emot att följa Veritaz AB på deras resa framåt.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?