Sök
MicrosoftTeams-image

UF-prisutdelning

Sex UF-företag samlades för att delta i den årliga UF-prisutdelningen som i år ägde rum på Scandic i Värnamo.

Under tisdagen samlades ett trettiotal elever, rektorer och lärare från Finnvedens gymnasium för att delta på den årliga UF-prisutdelningen Värnamo Näringsliv, tillsammans med näringslivsföreningarna i kransorterna, arrangerar. I år var de sex olika UF-företagen PineWeb UF, Colletore UF, Leviosa UF, Müsla UF, ESSE UF och HumbleBee UF nominerade till att vinna priset för Årets UF-företag i Värnamo kommun. Förstaplatsen knep HumbleBee UF hem med motiveringen:

 

”Genom sin produkt har HumbleBee UF uppmuntrat till en hållbar konsumtion och skapat en produkt som ersätter en av de större miljöbovarna på den moderna marknaden. Med en stark tro på sin produkt och med ett stort engagemang och delaktighet från alla medverkande i UF-företaget så har de lyckats med allt, från idé till design och försäljning. Med förmågan att marknadsföra och lyfta fram den unika designen, att tydliggöra nyttan av produkten för kunden, och med fokus på rätt kundgrupp och försäljningstillfällen har UF-året för företaget resulterat i mycket höga försäljningssiffror. Genom att synliggöra en lucka på marknaden har HumbleBee UF efter med- och motgångar presenterat ett resultat för juryn som är ytters imponerande, och utses därför till årets UF-företag 2023.”

 

Stort grattis till HumbleBee UF och alla de andra engagerade och drivna nominerade UF-företagen från Finnvedens Gymnasium!